CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS I PERFORMANCE A L'ESTRUCH

Fotografia de l'activitat

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS I PERFORMANCE. INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell amb més de vint anys de trajectòria que cobreix un ampli espectre de la pràctica artística contemporània.

L'Estruch es distingeix per cercar la permeabilitat entre disciplines com la dansa, el circ, les arts visuals, la performance, l'experimentació sonora o el desenvolupament tecnològic.

Els seus resultats nodreixen el circuit artístic internacional però també d'altres àmbits com ara el social, l'acadèmic, industrial, etc.

Nauestruch és l'àrea especialitzada en arts visuals i performance, amb especial interès en propostes al voltant de polítiques del cos.

La convocatòria de residències d'art visuals té dues modalitats:

1.RESIDÈNCIES DE PRODUCCIÓ ARTÍSTICA
2.RESIDÈNCIA PRODUCCIÓ CURATORIAL

Els serveis del centre són: sales d'assaig, tallers, sala d'exposicions, medialab, espai multimèdia, teatre o allotjaments, que es cediran segons disponibilitat i que sempre s'hauran de compartir amb altres artistes.


PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA:

1. Consulteu les Bases d'aquesta convocatòria que trobareu al final a dins de: MÉS INFORMACIÓ/documents relacionats (en català, castellà i anglès)

2. Empleneu la fitxa de sol·licitud que trobareu al final dins de: MÉS INFORMACIÓ/documents relacionats (en català, castellà i anglès)

3. Envieu-la fitxa de sol·licitud per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte en pdf (no superior a 3M)

Els projectes seleccionats es faran públics el 3 d'abril de 2020 al web de l'Estruch: www.lestruch.cat.


 Data i Horari: 

De dijous 13 de febrer de 2020 a dilluns 9 de març de 2020

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol