CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS DIGITALS

INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell amb més de vint anys de trajectòria que cobreix un ampli espectre de la pràctica artística contemporània. L'Estruch es distingeix per cercar la permeabilitat entre disciplines com la dansa, el circ, les arts visuals, la performance, l'experimentació sonora o el desenvolupament tecnològic. Els seus resultats nodreixen el circuit artístic internacional però també d'altres àmbits com ara el social, l'acadèmic, industrial, etc.

Mediaestruch és l'àrea de l'Estruch Fàbrica de Creació especialitzada en investigació, desenvolupament i innovació en l'art digital i la tecnologia. Disposa d'un Medialab equipat amb material tecnològic per a la producció de propostes escèniques multimèdia i una sala d'assaig de 9 x 11 metres amb magatzem annex, projector i pantalla de projecció. Els residents de MediaEstruch poden fer ús de l'espai Medialab i del seu equipament, de la sala d'assaig i de l'espai de treball del coworking creatiu. La residència ofereix també allotjament gratuït i conclou amb una mostra oberta del projecte desenvolupat per l'artista.

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA:
1. Consulteu les Bases d'aquesta convocatòria que trobareu al final a dins de: MÉS INFORMACIÓ (en català, castellà i anglès)
2. Empleneu la fitxa de sol·licitud que trobareu al final dins de: MÉS INFORMACIÓ (en català, castellà i anglès)
3. Envieu-la fitxa de sol·licitud per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte en pdf (no superior a 3M)

Els projectes seleccionats es faran públics el 10 d’abril de 2019 al web de l’Estruch:
www.lestruch.cat.


 Data i Horari: 

De dilluns 18 de febrer de 2019 a dilluns 18 de març de 2019

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol