CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES DE CIRC

INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

Període: de setembre de 2019 al juliol de 2020

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Des de l'any 2015 s'estan realitzant residències de creació a la Vela, espai que se suma a les sales d'assaig ja existents i el teatre.Obrim convocatòria per la temporada 2019-20, pel període DE SETEMBRE DE 2019 AL JULIOL 2020.

A més de la cessió d'espais tècnicament dotats, l'Estruch ofereix a les companyies assessorament artístic personalitzat per tal de detectar els aspectes que poden millorar de cada projecte i donar les eines per fer-ho efectiu. Aquest assessorament estarà guiat pel Jordi Gaspar, director artístic de circ de l'Estruch i per l'equip de gestió del centre. L'assessorament se centra en qualsevol àmbit de les diferents fases de la producció: creació artística, gestió, o qualsevol aspecte tècnic que envolta una creació de circ.

Les companyies que siguin seleccionades en aquesta convocatòria també podran accedir als allotjaments amb cuina, que SEMPRE S'HAURAN DE COMPARTIR amb altres artistes. Aquest servei s'oferirà en funció de la seva disponibilitat.

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA consulteu les Bases d'aquesta convocatòria que trobareu al final dins de:

MÉS INFORMACIÓ (en català, castellà i anglès) i empleneu la fitxa de sol·licitud que hi ha en aquest mateix apartat i envieu-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte (no superior a 3M)

Els projectes seleccionats es faran públics el 10 d’abril de 2019 al web de l’Estruch:
www.lestruch.cat.


 Data i Horari: 

De dilluns 18 de febrer de 2019 a dilluns 18 de març de 2019

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol