INO. CIRC

Cie L, creació de Ino Kollectiv

Fotografia de l'activitat

Vestides a base de capes fetes de convencions socials-una mica com tothom- les set intèrprets s’embarquen en un viatge plegades. A l’inici d’aquestes capes pesen i no les deixen moure’s en llibertat, però ben aviat s’agafen a les costures i se’n desprenen. En aquesta creuada, elles se n’adonen que les pressions socials pesen més que el pes de les altres companyes. A INO, les artistes s’agafen les unes a les altres; fan portés, acrobàcies i verticals. Es porten i es suporten, simplement perquè ho volen fer juntes.

Gairebé recent sortit del forn, Ino Kollectiv sorgeix l’estiu del 2017 i es materialitza el 2018 amb la voluntat de fer portés acrobàtics en femení. Integrat per set dones formades en les millors escoles de circ d’Europa, aquest col·lectiu parla sis llengües diferents. A l’Estruch podrem gaudir de la seva segona producció d’aquest grup.

FITXA ARTÍSTICA
Interpretació: Alba Ramiò Guell, Chloé Lacire, Clara Peters, Eva Luna Frattini, Lavinia Gilardoni, Noémie Olphand i Rebecca Vereijken
Mirada externa: Quim Girón
Assessor de circ: Fernando Melki
Música original: Pol Jubany
Fotografia: Pirueta

Coproducció: CIRCADA
Suport: Cronopis Espai de Circ; Piste d'Azur-Centre Régional des Arts du Cirque; La central de Circ; L'Estruch, fabrica de les Arts en viu.

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 13 de març de 2021
Horari: a les 20 h


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació