CA EN FR ES

 

HACKING. PRIVACITAT.#MEDIASTREAM

A càrrec de Josué Coloma i Victoria Ascaso.

Fotografia de l'activitat

Presentacions de projectes residents a MediaEstruch ONLINE

El Divendres 4 de Novembre, al canal de Youtube de MediaEstruch, ens trobarem amb Josué Coloma i Victoria Ascaso, artistes residents de MediaEstruch que amb la seva pràctica reflexionen sobre la identitat en la navegació online, sobre la privacitat, la vigilància i el control a Internet.

Josué Coloma ha realitzat una investigació sobre les estratègies hackers en l'àmbit artístic i Victoria Ascaso, per la seva banda, ha desenvolupat una app que representa la "finestra oberta a la manera en que veus el món": sense filtre de privacitat.

Us convidem a compartir un té o un cafè amb nosaltres mentre gaudim, online, d'aquestes dues propostes que consoliden l'art digital dels marges i la investigació de l'impacte de la hiperconnectivitat a través de l'art.

Ens trobareu a: https://cutt.ly/shpE5u8JOSUÉ COLOMA:h6ck!n9n3t6rt: h6ck!n9n3t6rt: estratègies hackers en l'art-en-xarxa.

Recerca artística en forma d'arxiu que recopila informació sobre artistes-en-xarxa que han adoptat estratègies i tècniques hackers en les seves obres d'art.

Web de l'artista: http://josuecoloma.com/VICTORIA ASCASO:(Stalk me) To the end of Love(Stalk me) To the end of Love és una app per a persones que admiren i son admirables, un espai d'hipervigilància entre iguals.

Per a gaudir de l'experiència, descarrega't l'app a:
https://stalkme.app/Vídeo del projecte: https://vimeo.com/472935039


 Data i Horari: 

Dia: Divendres 4 de desembre de 2020
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació