CA EN FR ES

 

FENT CUA. JOANA SERRA I URSA SEKIRNIK. DANSA

Assaig obert. A càrrec de Joana Serra i Ursa Sekirnik.

Fotografia de l'activitat

A partir de l’acció de fer cua, un acte ben quotidià i banal, Joana Serra i Urša Sekirnik exploren múltiples temes que deriven del fet d’haver de parar i esperar. Des d’haver de fer cua per entrar a un concert a esperar per a poder travessar una frontera -en el cas dels refugiats. Una mateixa acció, però contextos totalment diferents.

Fer cua és un obstacle, que sovint frustra els nostres objectius individualistes. Però, la podríem percebre d’una altra manera? En aquest projecte escènic l’acció de fer cua serveix com a motor per generar escenes a través de les quals es tracten temes relacionats amb l’espera. Joana Serra i Urša Sekirnik proposen un espectacle participatiu i interactiu plantejat com una mena de “visita guiada”, en la qual el públic circula per un entramat de temes connectats amb el fet d’esperar.

Joana Serra és una creadora interdisciplinar que treballa la llum, l'espai i el cos dins les arts escèniques i la instal·lació. Co-directora de la companyia Animal Religion, la Joana Serra també ha col·laborat en espectacles de Pep Pla i Míriam Iscla, Big Bouncers, Federica Porello, Roser López Espinosa, Magí Serra, Joan Català, etc. Urša Sekirnik és performer, ballarina i docent. Actualment, forma part de l’equip de La Visiva juntament amb Anna Rubirola i Mireia de Querol i és cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinari i una productora d’Eslovènia. Com a intèrpret ha col·laborat amb diversos creadors i creadores del país i internacionals.

FITXA ARTÍSTICA
Joana Serra: idea original, direcció, intèrpret i il·luminació
Urša Sekirnik : idea original, direcció, intèrpret, vestuari
Carlota Grau Bagès: dramatúrgia
Sergio Roca Saiz: cap tècnic, tècnic i suport en il·luminació
Joan Cot Ros: músic
Mercè Lucchetti: escenografia
Judit Obach: traducció i ajut amb el guió.

COL·LABORADORS:
EMANAT, Institut de desenvolupament de la dansa i l'art contemporani a Eslovènia
LA VISIVA KUD NUM, col·lectiu artístic i productora d'arts escèniques

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 25 de setembre de 2020
Horari: a les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació