A càrrec de Cia. Thomas Noone Dance. Idea i direcció: Thomas Noone
Dia: 22/11/2003 | Hora:21:30h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol
Horari: 2/4 de 10 del vespreVenda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.
I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.
Coreògraf: Thomas Noone
Intèrprets:
Eva Ballesteros
Philip Connaughton
Núria Martínez
Thomas Noone
Imma Rubio
Disseny de llums: Jaume Ortiz
Tècnic de llums: Miguel Muñoz
Tècnica de so: Marga Socies
Vestuari: Pilar Albadalejo
Música:
Oriol Rossell
Arvo Pärt
Phillip Glass
Gestió i producció: Fani Benages
Fotògraf: Josep Aznar
Agraïments:
José Antonio Bartual
Noelia Liñana
Subvencions:
ICUB
Ajuntament de Barcelona Departament de Cultura
de la Generalitat de Catalunya
INAEM
Ministerio de Cultura
Hi col·labora:
Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana (Companyia Resident)
i l'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell
Són tres coreografies sobre un sol tema: l'ésser humà. Això és Triptych, un espectacle que duu el segell inconfusible del coreògraf i ballarí anglès Thomas Noone, que viu a Barcelona des de fa sis anys, i del qual la crítica en destaca el seu llenguatge gestual ric i profund, com també la seva vigorositat. L'estil de treball de la companyia Thomas Noone Dance conjuga les tècniques de la dansa clàssica i de la contemporània, buscant sempre les màximes possibilitats dels intèrprets.
Partint del símil fonètic dels tres sons possibles de la lletra "a", Thomas Noone divideix el muntatge en tres parts. A la primera, dedicada al so "ae", s'utilitza el moviment més extrem, es busca el límit físic del ballarí. La segona part la protagonitza el so de la "a" neutra i ens mostra la recerca entre dos cossos: el d'un home i el d'una dona. La "a" oberta tanca el tríptic: tot és físic, sense pausa per a la reflexió, i els ballarins semblen enduts per la força del moviment.
Thomas Noone es va establir a Barcelona després d'haver treballat amb companyies com Reflex Dance (Holanda) i Charleroi Danses (Bèlgica), i ha treballat amb Rami Levi, Metros i Gelabert-Azzopardi. El 1998, Thomas Noone forma el seu propi grup i crea la seva primera peça, Still, amb què rep el primer premi de coreografia Ricard Moragas. L'any 2000 guanya el primer premi del XIV Certamen Coreográfico de Madrid amb un extracte de la coreografia Credo. Des de llavors ha creat diversos espectacles, entre els quals destaca Loner. Un dels seus últims treballs és Maktub, fet en col·laboració amb el violoncel·lista Ernst Reijseger i que es va estrenar al Festival d'Estiu Grec 2003.
Organització:
Ajuntament de Sabadell.
Documents relacionats:
Dansa a l'Estruch
Autobusos urbans: (www.tus.es) Parades properes Embarcador L5 L8 L55 F5 Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5 |
Afegeix l'activitat al teu mòbil |
|