CA EN FR ES

 

Perpetracions és un festival d’art d’acció organitzat pel Centre Cívic Sant Martí que promou l’activisme i la reflexió crítica. Busca la interacció entre creació artística i comunitat, i interpel·lar l’espai públic.

Perpetracions és un festival d’art d’acció i performance, que promou la reflexió crítica i la interacció entre creació artística i l’espai. Aquesta convocatòria està dirigida a artistes i col·lectius activistes que treballin la performance, l’acció participativa, itinerant, efímera o contínua.

L’objecte d’aquesta convocatòria és escollir fins a 5 propostes per realitzar en la 23a edició del Festival Perpetracions que tindrà lloc el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny 2024, a diferents espais no-convencionals del barri de Sant Martí de Provençals i de l’edifici del centre cívic.

Aquest és un projecte del Centre Cívic Sant Martí, amb la col·laboració de l’Auditori Sant Martí, el Centre Cívic Parc Sandaru, i l’Espai d’investigació en cultura #plantauno.

El període d’inscripció s'obre el 12 de febrer i finalitza el 4 de març a les 23:59 h. La resolució es publicarà a perpetracions.com a mitjans d’abril.

Inscripcions

 

SUPORT A LA CREACIÓ

Compartim la web de Xarxaprod on trobaràs un cercador d'ajuts molt potent amb accés a subvencions públiques, ajudes privades, programes europeus, premis,...

Diverses fonts de finanançament que t'ajudaran a sostenir el teu projecte.

https://assessorament.xarxaprod.cat/ajuts/

Què ès Xarxaprod?


Xarxaprod, xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya, és una associació́ sense ànim de lucre creada l’any 2009. Els membres de Xarxaprod són entitats, projectes o plataformes tant públiques com privades que ofereixen recursos, mitjans i suport als processos de la creació i la producció́ en l’àmbit de la creació́ contemporània.

Des dels seus inicis, Xarxaprod impulsa iniciatives i projectes que faciliten la comunicació entre tots els seus membres per tal d’optimitzar recursos, fomentar el transvasament de coneixement especialitzat i l’intercanvi de programes, així com l’enfortiment del teixit cultural, amb especial cura del territori, i les iniciatives fora les grans urbs del país.

 L'Estruch és espai associat de Xarxaprod

Arrenca l'Assemblea Metropolitana Manifesta en el marc de la Capital Europea de la Democràcia

El procés ciutadà deliberatiu implicarà 60 persones de 12 ciutats de la regió metropolitana de Barcelona, entre elles Sabadell

Com podem crear espais a la regió metropolitana que impactin positivament en la cultura?

Com ho podem fer mentre adoptem un estil de vida més respectuós amb el medi ambient?

Es busquen persones interessades en la transició ecosocial, l'art, les polítiques culturals i/o la metròpoli i les polítiques metropolitanes i hauran de ser exclusivament d’alguna de les 12 ciutats triades per al procés com són Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Terrassa. 

L'Assemblea constarà de tres trobades presencials de debats de 9.00 h a 14.00 h els dies:

  • 21 de març (Barcelona)
  • 25 d'abril (Sabadell)
  • 23 de maig (L'Hospitalet)

Les persones participants rebran 50€ bruts per cada sessió i hauran d’assumir el compromís d’assistir a les tres. En aquestes sessions es faran debats dinàmics i es vetllarà per desenvolupar continguts col·laboratius per una proposta compartida.

Inscripcions del 30 de gener al 23 de febrer de 2024

Més informació