CA EN ES

 
  • BannersfotosEstruchgener20217

  • BannersfotosEstruchgener20214

  • BannersfotosEstruchgener20213

  • BannersfotosEstruchgener20212

  • BannersfotosEstruchgener2021

La Producció Nacional de Circ ha publicat un sèrie de tutorials de circ

‘Atreveix-te amb el #circ’ és una sèrie de píndoles ideades i realitzades per la companyia de la Producció Nacional de Circ. Es tracta d’una eina per tastar les tècniques i les disciplines del circ. 

En cada píndola els i les artistes de la #PNCirc ens ensenyen de manera didàctica i divertida com fer una tombarella, la roda, mans a mans, la vertical, el pont … per poder practicar #CircACsa.

Vídeo: Julià Rocha Pujol

Artistes/Professorat de circ: Joan Ramon Graell Gabriel, Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle, Ricard González Navarro

En el canal de YouTube de la companyia trobareu aquests videos

Amb l'objectiu de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa, amb el suport de La Vela de l'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell i la complicitat dels grans equipaments escènics municipals de Catalunya, la Producció Nacional de Circ, una peça de gran format escènic que es podrà veure del 28 al 30 de juliol en estrena al Festival Grec i posteriorment en gira a 16 teatres municipals del territori català. La Producció Nacional de Circ també ha fet residències a La Central del Circ i al Teatre Principal de Sabadell.

La PRODUCCIÓ NACIONAL DE CIRC és un projecte de país que s’integra dins les mesures establertes en el Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 que impulsa el Departament de Cultura, en col·laboració amb l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), el suport de l’Institut Ramon Llull i el Festival Grec i la complicitat del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak. El Pla, amb una vigència de tres anys, té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica de Catalunya i més enllà de les nostres fronteres.