CA EN FR ES

 

FESTIVAL ARTEFACTE. JORNADA PORTES OBERTES XARXAPROD 2023

Cafè d'artistes + conferència + performance

Cafè d'artistes + conferència + performance

16.30h: Cafè d'Artistes
El Cafè d'Artistes de l'Estruch és el punt de trobada entre les artistes residents de l'Estruch, la comunitat local i el sector de les arts en viu, on explicaran els seus projectes de residència. El públic assistent podrà conèixer l'Estruch a partir d'una visita guiada per l'equipament.

18h (Taller 2): Pedro Alberto Cruz, conferència en el marc del Curs d'Estudis de la Performativitat
Pedro Alberto Cruz és professor universitari, assagista, crític d'art i poeta. De 2008 a 2014 va ser conseller de cultura, turisme i esports del Govern de Múrcia. Autor i coautor d'uns 30 llibres, l'any 2021 va publicar el llibre: Arte y Performance. Una história desde las vanguardias hasta la actualidad (Akal), que constitueix una de les aportacions teòriques més rellevants, al tractar-se de la primera història de la performance escrita en castellà.

20h Cacao Diaz, performance en el marc del programa PERFORMING CURATION
Cacao Diaz és una artista afrodescendent, performer i cantant; articula diverses disciplines de les arts vives i escèniques per, a través del cos, construir relats i vibracions a partir de la seva experiència vital com a migrant i cos trans. Forma part de l'escena Ballroom Espanya, com a integrant de la Kiki House of Laveaux i dels col·lectius Don't Hit a la Negrx, Trany Tanny House o Col·lectiu Tinta Negra.

L'Estruch col·labora amb ARTefACTe3 participant en el programa PERFORMING CURATION, un experiment de curadoria ciutadana, juntament amb Arts Santa Mònica i Fundació Joan Brossa. ARTefACTe és un marc d'exhibició de pràctiques performàtiques i un laboratori de nova institucionalitat cultural.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 17 de novembre de 2023
Horari: de 16.30 a 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació