CA EN FR ES

 

REALMENTE AHORA NO YA NO. ARTS VISUALS

A càrrec de :Elena Carvajal

Fotografia de l'activitat

Nascuda a Mèrida, Elena Carvajal és una ballarina i coreògrafa que viu i treballa a cavall de Bèlgica i Espanya. En el marc de la coreografia i les arts visuals, el seu treball es focalitza en el diàleg entre l'escriptura de l'espai i el llenguatge del moviment. A través de la investigació de noves formes de dramatúrgia i mitjançant una metodologia basada en l'experimentació desenvolupa un univers particular entre la realitat i la ficció.
Actualment, parteix de l'accident com a forma de dramatúrgia i en la seva obra investiga la possibilitat de la coincidència, la narració i la performance en una perspectiva singular i no antropocèntrica.
Carvajal forma part del col·lectiu Sloapchsloapch i col·labora habitualment amb Maite Álvarez, Gitte Hendrikx, Laura Tinard i Fran M Busseta entre d’altres.

Realmente ahora no ya no, és un exercici d'escapisme o de sostracció de l'escena estant-hi. Com dissoldre's i convertir-se en un altre. Per precisament poder qüestionar aquest esdevenir un altre que portem cultivant tant de temps, m'uneixo a una colla d'alienígenes torno al poble i acabem tancats en una escape room.

FITXA ARTÍSTICA
Escrit per: Elena Carvajal en colaboración amb Fran Martínez.
Assistència, dramatúrgia: Maïte Álvarez

Amb el Suport de: Embajada de España en el reino de Bélgica, Le Delta - Provincia de Namur, Kunstencentrum Buda, Kortrijk - Bélgica, Centro Cultural Tour à Plomb - ciudad de Bruselas, L´ESTRUCH, Fàbrica de creació de les arts en viu - Sabadell.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 8 d'abril de 2022
Horari: a les 17 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

Més informació