CA EN FR ES

 

DESPITE THE SIREN CALL. DANSA

A càrrec de la cia. FRE3 BODIES

Fotografia de l'activitat

FRE3 BODIES presenta la quarta edició del programa de la jove companyia FRE3 BODIES que compta amb tres peces coreografiades per Lali Ayguadé, Jonathan Sánchez i Danae & Dionysios. Des de la teatralitat del gest, fins a la recerca del límit físic, passant per la virtuositat del moviment, 15 joves salten al món professional, lliurant el talent i la creativitat a l'escenari. Amb DESPITE THE SIREN CALL, FRE3 BODIES ha demanat als coreogràfs invitats de compartir la seva intèrpretació del concepte de resiliència.

FRE3 BODIES és una jove companyia amb seu a Barcelona, que desplega un programa de creació i performance contemporània per a nous professionals de dansa. El projecte, dirigit per Nadine Gerspacher i Nico Ricchini, ofereix l’oportunitat d'aprofundir i adquirir experiències creatives i interpretatives al costat de professionals del panorama actual de la dansa contemporània nacional i internacional.

THREE FRIENDS OF WINTER de Danae & Dionysios
Els records de tu ara em porten lluny, em porten lluny de casa. I en les seves profunditats m'ofego. Les estrelles de mar coneixen els secrets d'una ànima, xiuxiueja als homes sords. Només Odisseu no es va encerar les orelles i va escoltar la cançó més dolça, la que està feta per a les ànimes deslligadas. Atreveix-te a obrir el que hi ha dins, deixa les teves cordes descobertes. Deixa que el mestre toqui els acords i convida els àngels de dalt a ballar. I mentre giren al nostre voltant, descobreix els tresors del mar, els secrets de les estrelles, la veritat.
Música : Aaron Martin

Bine a?i venit de Lali Ayguadé
Lali Ayguadé s’aventura en el tema de la resiliència posant a l’escenari un poble remot de Romania. L’expressitivat, l’emoció i la fisicalitat es troben per pintar les situacions inesperedes d’aquests personnatges atípics.
Música : Miguel Marin

ZION de Jonathan Sanchez
Perduts en el caos, tornem a l'origen des del qual podem crear.
Música: Paul Jebanasam
Assistent de coreografía: Camille Lejeune
Costume: Camille Lejeune amb la col·laboració de FRE3 BODIES

FITXA ARTI´STICA
Interpretació: Camille Hinsinger, Laurie Merlet, Andréa Vibert, Joséphine Mounier, Laurin Streitberger, Zélia Sanchez-Battestini, Pauline Desrumaux, Jansje Flügge, Maria Ruiz Ros, Privaël Burkhard, Júlia Miralles Estivill, Guillem Batlle Mallol, Vlad Ion, Paula Sanchez, Adina Dumitrascu
Direcció de FRE3 BODIES : Nico Ricchini i Nadine Gerspacher
Assistant de direcció i direcció d’assajos : Ombline Huvelle
Coreografies originals Lali Ayguadé, Danae & Dionysios i Jonathan Sanchez, amb la col·laboració dels intèrprets.
Productor: Nico Ricchini
Support a la producció: Fanny Cleyrat
Producció, Management i Booking de la companyia: Big Story Productions
Videos i fotos: Nicolas Clausen
Disseny de llums: Llorenç Parra amb la col·laboració FRE3 BODIES i dels coreogràfs invitats

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 5 de març de 2022
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació