CA EN FR ES

 

QUAN ELS CRANCS PORTIN TALONS. CIRC

A càrrec de :Escarlata Circus

Fotografia de l'activitat

Àngel i Bàrbara, conductors d’aquesta acció performativa, ens expliquen un conte; un conte basat en fets reals sobre una parella que fa més de trenta anys va començar a fer circ creient poder trobar la seva llibertat i canviar el món. El món però, també els canvià a ells. La seva reflexió sobre aquest món és a través del seu llenguatge, el circ.

El 1987 Bet Miralta i Jordi Aspa fecunden Escarlata Circus. Creen espectacles de carrer, sala i vela; realitzen gires nacionals i internacionals. Han estat directors i creadors d’espectacles i d’esdeveniments de gran i de petit format, de sala, de carrer i de vela, amb alumnes d'escoles de circ i amb companyies professionals. Del 1997 fins al 2011 son directors artístics de la Fira del Circ Trapezi. Des de la seva creació fins la 15a edició. Per la seva tasca al capdavant del Trapezi, Jordi Aspa i Bet Miralta han estat premiats amb el Premi Nacional de Cultura per la Generalitat de Catalunya (2007) i el Premi Nacional de Circ pel Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya (2012) També han rebut el Premi FAD Sebastià Gasch per l’espectacle Pugilatus.

Fitxa artística:
Direcció: Laura Tajada
Escriptura: Laura Tajada, Escarlata Circus
Artistes: Jordi Aspa, Bet Miralta
Acompanyament artístic: Bauke Lievens
Disseny llums: Cube
Espai sonor: Cabo San Roque
Espai escènic: Janni Nuutinen
Vestuari: Monika Schwartzl
Producció: Alfred Fort i Bet Miralta
Fotografia: Pep Gol i Gina Aspa
Disseny gràfic: Münster Estudio - Dani Rabaza

Edat recomanada: a partir de 12 anys

Durada 70 minuts

Col·laboradors:
Coproducció: Mercat de les Flors (Barcelona); Scène Nationale de l’Essonne Àgora Desnos, Évry (França); Scène Nationale du Sud-Aquitaine (Bayonne, França).

Residències: Teatre Principal d’Olot - Institut de Cultura (Olot); La Grainerie, fabrique des arts du cirque ( Balma, França); Can Gassol (Ajuntament de Mataró);, Factoria Cultural Coma Cros - Ajuntament de Salt (Salt); vzw PERPLX - Kortrijk (Marke, Bèlgica); Taller Marduix (Sant Esteve de Palautordera) i Teatre Pare Casals - Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera (Catalunya).

Amb el suport de Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Agraïments: Joan Duch; Marduix Titelles; David Climent-Los Corderos;Janni Nuutinen;Marc Miralta; Talleres Nevado.

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 5 de febrer de 2022
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació