CA EN FR ES

 

OPEN THINK-TANK: 21. ARTS VISUALS

Fotografia de l'activitat

Tot començant a superar l'aturada de tota activitat al centre pels efectes de la crisis sanitària del Covid-19, la NauEstruch reprèn el curs d'aquesta segona dècada del projecte amb un nou impuls.

En marc de Sabadell capital de la cultura catalana 2024, NauEstruch forma part de la Comissió de Manifesta de la Taula d'Arts Visuals de Sabadell, la qual cosa representa una gran oportunitat de projecció de la missió del projecte d’arts visuals i performance de l’Estruch. El fet que el 2024 Sabadell ostenti la capitalitat cultural del país obre una reflexió en profunditat entorn el present i el futur de les arts a la nostra ciutat. A més, la nova direcció de l’Estruch i de nous responsables culturals també representa un punt d’inflexió pel projecte de NauEstruch.

Partint d'aquest context, Open Think Tank torna a la tardor del 2021 per obrir una nova temporada de NauEstruch que, excepcionalment, palpita com una nova etapa, en el seu sentit més ampli, a l'espai, a la fàbrica de creació i a la ciutat.

Per aquest motiu, Open Think Tank 2021/2022, que té com a objectiu reflexionar sobre el futur de la NauEstruch, de l'Estruch i del sector de les arts en viu a Sabadell, es es desplegarà d'acord amb un cicle de ponències a 2021 i unes jornades a 2022.

PONÈNCIES 2021: octubre/novembre/desembre.

-Divendres 29 d'octubre, 17 h Mariona Moncunill.
-Divendres 12 de novembre, 17.30 h Quim Packard.
-Divendres 26 de novembre, 17 h Marc Vives.
-Divendres 3 de desembre, 16.30 h Marta Oliveres.

El cicle de ponències d’OPEN THINK TANK 2021/2022 tindrà lloc alguns divendres a la tarda i comptarà amb diverses veus professionals que aportaran el seu plantejament pel present i el futur del projecte NauEstruch, de la Fàbrica de Creació d’Arts En Viu L’Estruch i del sector de les arts visuals a Sabadell.

El cicle de ponències començarà amb la participació de totes les curadores que NauEstruch ha tingut els darrers cinc anys: Mariona Moncunill, Quim Packard i Marc Vives. Cadascuna d’elles compartirà la seva experiència en aquest projecte i les seves propostes de futur. El programa continuarà amb la participació de la programadora i consultora d’arts escèniques Marta Oliveres, qui reflexionarà sobre el present i el futur de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch. Finalment, el cicle tancarà amb la presentació del programa d’entrevistes que l’Ajuntament de Sabadell ha realitzat a la comunitat de professionals de les arts visuals a la nostra ciutat, com a part de l’estudi SABADELL ARTS VISUALS SEGLE 21.


 Data i Horari: 

De divendres 29 d'octubre de 2021 a divendres 3 de desembre de 2021
Horari: a les 16.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació