CA EN FR ES

 

CADAFAL. ARTS DIGITALS

A càrrec de :Andrea Bel i Roset

Fotografia de l'activitat

Els cadafals son les estructures de barrots de ferro que formen una grada, amb les que es construeixen les places efímeres de les festes majors que solen convertir-se en espais per a correbous o d'altres formes d'espectacle. Aquesta construcció es munta durant el període de festes d’agost als pobles de la comarca del Maestrat i terres de l’Ebre i s'acostumen a pintar de colors llampants.

Andrea Bel i Roset estableix en aquest projecte dues aproximacions als cadafals: d'una banda estudia a través d'eines com Google Maps, les situacions de dispersió dels cadafals després de les festes majors, i en una segona fase, després d'haver-les localitzat, viatja per a trobar-les en camps o grans extensions de terra, per mòduls separats.

Com canvien d'esperit aquestes estructures quan tornen a reunir-se? Durant la residència a MediaEstruch, l'artista explora la capacitat d'aquests mòduls per a convertir-se en instal·lació momentània i espais escènics un cop s'agrupen. El públic podrà entrar en una instal·lació inmersiva sonora i visual que ens transportarà al fenòmen únic dels cadafals i els seus contextos des-situats.


 Data i Horari: 

Dia: Divendres 3 de desembre de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació