CA EN FR ES

 

CURTMETRATGES DEL MECAL

Fotografia de l'activitat

El Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona presenta a Sabadell el bo i millor de la seva collita de ficció, animació i videoclips.
Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. A Sabadell es presenta el bo i millor de la seva collita de ficció, animació i videoclips.

Por blava
Una parella circula per les carreteres de la Provença. En Nils porta la Flora a veure als seus pares per primera vegada quan sofreixen una emboscada. Mentre ella és feta presonera, ell fuig. En el transcurs d'una nit a la pineda, ella haurà d'enfrontar-se als seus dubtes.

Carns
Una vegana embarassada lluita pel seu nou antull per la carn.

Llocs buits
Relitzat abans del confinament global, Llocs Buits és una oda a la malenconia de les màquines.

No som animals
L'Igor està molt deprimit des que la seva ex-xicota, la Marie, s'ha convertit en una celebritat d’Instagram gràcies a un grup activista sobre l’orgasme femení. L'Igor creu que és una estratègia intencionada per evitar que trobi algú més. Convenç el seu amic Arnaud perquè l'acompanyi a casa de Marie per solucionar-ho.

Tuitadors
I si prenem al peu de la lletra alguns dels tuits i cites més absurdes de certs polítics? I com podria visualitzar-se en aquest cas l'afirmació "Si no hi ha vagines, seria inútil"? Una mirada a les creacions de paraules i frases més absurdes de la política quotidiana.

Normal
Quan el Dany, un ric hereu que enganya el seu buit existencial a través del consum frenètic de Magic'Powder (una droga amb efectes psicodèlics i devastadors), es troba per atzar amb el Karl Marx mentre té síndrome d'abstinència, el socialista li demana que destrueixi el capitalisme per salvar la humanitat. A contracor, Dany accepta la seva comanda i es converteix en un superheroi. Però ràpidament, se sent aclaparat per la tasca.

Boyanka Kostova - Muinheira de Interior
Videoclip (no té sinopsi)

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dimecres 27 d'octubre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació