CA EN FR ES

 

RE.TITLED I LOS LUNARES DEL PUMA. DANSA

Marina Pravkina i Alesya Dobysh / Adrian Vega

Fotografia de l'activitat

Les guanyadores del XV Certamen Coreogràfic de Sabadell Marina Pravkina i Alesya Dobysh mostren el desenvolupament de Re.titled i conviden al seu col·laborador Adrián Vega a presentar el seu solo ‘Los lunares del puma’.

A ‘Re.titled dues ballarines juguen a seguir-se i atacar-se. Un joc seductor amb un punt agressiu en el qual el treball de peus frenètic de les danses urbanes dona peu a una vulnerabilitat intrèpida que s'entrecreua amb el poder i la concentració. Aquest duet de Marina Pravkina i Alesya Dobysh ens mostra la perspectiva de dues genuina de dones per trencar amb els estereotips.

‘Los lunares del puma’ és un solo del ballarí i coreògraf Adrián Vega en el qual indaga en el seu bagatge i llegat corporal ple de codis del hip hop amb accent flamenc. Des d’una mirada adulta, Vega ens evoca un puma que a la vegada representa la seva adolescència. ‘Los lunares del puma’ és un ecosistema en el qual el puma pot conviure amb els flamencs.

Guanyadores del XV Certamen coreogràfic de Sabadell amb el duet ‘Re.titled’, la Marina Pravkina i l’Alesya Dobysh són dues coreògrafes, ballarines i professores de dansa urbana i improvisació provinents de Moscou. Mentres van aprendre a dominar el House, UK Jazz Fusion, Hip-Hop, Breaking i altres tècniques urbanes, també es van formar en dansa contemporània. El 2012 van formar una companyia independent MIJ: Matryoshki in jazz, amb la qual van presentar els seus treballs tant a dins com fora de Rússia. Han competit obtingut premis i presentat les seves peces en festivals internacionals. La Marina Pravkina i l’Alesya Dobysh també han treballat en la producció de Dansateliers i la companyia Corpo Maquina (Països Baixos), la companyia Black Sheep (França) i Iron Skulls (Espanya). Establertes entre els Països Baixos i Espanya ara, actualment desenvolupen es centren en el treball amb els peus tot indagant en la dansa urbana i contemporània.

Adrián Vega és coreògraf graduat per l’Institut del Teatre de Barcelona. Professor convidat al conservatori de dansa de l’Institut del Teatre, Vega treballa en la hibridació des de les danses urbanes a cavall de la dansa contemporània i el flamenc.


Re.titled:
Direcció: Alesya Dobysh & Marina Pravkina
Assistent de direcció: Adrián Vega
Coreografia i direcció: Alesya Dobysh & Marina Pravkina
Residències: L’Estruch i Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona
C-producció: Iron Skulls Cob

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 18 de desembre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació