CA EN FR ES

 

DANZA PARA CUALQUIERA. EXPOSICIÓ

Iliacan Danza. Visites en hores concertades. El 7 d'octubre es farà la presentació.

Fotografia de l'activitat

‘Danza para cualquiera’ és una exposició que fa un recorregut per projectes comunitaris com Pobles en Dansa, Ciutats en Dansa i Barris en Dansa dirigits per Álvaro de la Peña. Les imatges que es presenten són fragments d’assajos i representacions en els que han participat persones com tu, perquè qualsevol persona que ho desitgi pot accedir a la dansa i viure-la. A més, aquesta exposició té un valor doble a l’Estruch, ja que Iliacan ha organitzat Barris en dansa a la fàbrica en dues ocasions, el 2015 i el 2018.

A través d’aquesta exposició es vol donar a conèixer i compartir una experiència creativa comunitària que al mateix temps suposa una experiència emocional per als participants. Gràcies a la fotografia, mostrem com la pròpia vivència de la dansa ens pot commoure i transformar. Aquest recorregut també vol ser una invitació a les persones que visiteu l’exposició a participar en projectes com aquests o similars.

L’equip d’Iliacan Dansa agraeix als fotògrafs el material cedit per fer realitat aquesta exposició: Paco Peñaranda, Alfons Sánchez, Tristán Perez Martín, Carlos Casado, David Ruano, José Rodríguez, AGfotografia i Gerardo Gaal, entre d'altres.

Iliacan és una companyia de dansa fundada el 1993 per Álvaro de la Peña juntament amb Nausica Guitart i Pere Jané. Les produccions d’Iliacan destaquen des del començament per un interès especial per les emocions i el focus sobre el conflicte humà.

Entre 2005 i 2010 Iliacan va ser companyia resident al municipi de Tremp (Lleida). Els objectius de la residència són la pedagogia, la divulgació i l’ampliació de la dansa a nous públics. En aquest context Iliacan crea i impulsa el festival “En Tremp Dansa”. Des de 2010, Iliacan promou el projecte Barris en Dansa, una iniciativa que el 2012 rep el Premi Ciutat de Barcelona de Dansa.

Visites a l’exposició a hores convingudes. Contactar amb l’Estruch al telèfon 937172571 o bé per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
>

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dijous 7 d'octubre de 2021 a divendres 15 d'octubre de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Sala d’exposicions de l’Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Sala d’exposicions de l’Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació