CA EN FR ES

 

Professionals de diferents disciplines artístiques ofereixen -als alumnes d’escoles i instituts- la possibilitat d’aproximar-se a una fàbrica de creació de les arts en viu, i a la creació artística que s’hi desenvolupa, a través d’una experiència vivencial i directa.

Les propostes estan adaptades a les necessitats curriculars i posen en valor l’art i la creació com a eix transversal d’aprenentatge.

Aquestes són les activitats pedagògiques que us ofereix l’Estruch aquesta temporada:

 Us hi esperem!!

estruchenviu@ajsabadell.cat

Visitem l'Estruch

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Visita a l'Estruch que es concreta en l'activitat:

  • Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, formació professional i adults)

Objectius:
- Apropar l'art contemporani a partir de l’observació i anàlisi dels processos de producció que es desenvolupen en un centre de creació multidisciplinari.
- Expandir les idees preexistents dels participants sobre els conceptes artista/taller/creació/art.
- Afavorir l’apreciació i la conservació del patrimoni, descobrint la reconversió de la fàbrica tèxtil Ca l’Estruch en una fàbrica de creació de les arts en viu.
- Realitzar una creació pròpia a partir de materials diversos.

Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència en comunicació lingüística
- Competència en consciència i expressió culturals
- Competència personal, social i aprendre a aprendre
 

Coneixem els artistes d'una fàbrica de creació (ESO, batxillerat, FP i adults)

Visita guiada pels diferents espais de creació de l’Estruch. A la primera part de l’activitat  els assistents podran fer un recorregut pel centre i veure de prop el treball d’alguns dels artistes residents (ballarins, actors, músics, artistes visuals, performers...) i tindran l’oportunitat de parlar amb ells sobre el seu procés creatiu. La segona part consistirà en una acció artística que els propis alumnes hauran de treballar a partir de diferents materials que posarem al seu abast.

Inscripció:
Si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i entrareu a formar part de la llista d’espera.

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: de dimarts a divendres, de 10 h a 12 h. Els grups de formació professional i adults poden concertar amb l’Estruch un altre horari, trucant a l’oficina o escrivint un e-mail a les responsables de l’activitat.
Durada: 2 h 
Nombre d'alumnes per sessió: un grup classe
Cost: gratuït
 
Informació:
L'Estruch. fàbrica de creació de les arts en viu
Persones de contacte: Mayi Beobide
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 717 25 71
 
Organització:
Regidoria de Cultura. L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)