CA EN FR ES

 

UNA CONFERÈNCIA PERFORMATIVA, COM TOTES. CONFERÈNCIES

És un cicle de ponències des de les quals investigadores, curadores i artistes ens parlen del seu treball en relació amb els conceptes de cos, performance i performativitat.

Fotografia de l'activitat

UNA CONFERÈNCIA PERFORMATIVA, COM TOTES és un cicle de ponències des de les quals investigadores, curadores i artistes ens parlen del seu treball en relació amb els conceptes de cos, performance i performativitat. El títol del cicle anticipa ja una pregunta de base: quina és la diferència entre performàtic I performatiu? I també, són tots dos conceptes intercanviables? I allò més important, hi ha cap conferència que pugui ser qualificada com a performativa o totes les conferències ho són per naturalesa?

El cicle comptarà amb la participació de:

12 de febrer amb Enric Puig
Doctor en filosofia, escriptor i comissari. Enric Puig actualment és director de La Escocesa, centre d'arts visuals de la xarxa de fàbriques de creació de l'Ajuntament de Barcelona, on dirigeix diversos grups d'investigació sobre qüestions com la tecnologia, l'art i el cos. És autor, entre d'altres, dels llibres La cultura del ranking o Los cuerpos rotos.

12 de març amb MATERIC.ORG
Dirigit per Marina Barsy Janer i Isil Sol Vil, MATERIC.ORG és un espai independent de creació i pedagogia radical, enfocat a les pràctiques performatives. El seu projecte entén l'art com una força revolucionària i en aquests termes aspirem a ser un niu per a la investigació artística.

30 d’abril amb Núria Gómez
Investigadora de cultura visual, Gómez forma part del Programa de Suport a la Investigació 2018-2019 del Centre d'Estudis i Documentació del MACBA. També imparteix classes d'investigació a través de l'art i narratives visuals en el Grau en Arts i Disseny de l'Escola Massana (UAB) i participa en el grup de recerca CINEMA de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

28 de maig amb Alexandra Laudo
Comissaria independent i membre fundadora de la plataforma Heroínas de la Cultura, Laudo participa al programa de recerca curadorial CuratorLab, i ha comissariat les dues darreres edicions del programa de performance art de la fira d'art contemporani Swab de Barcelona, entre molts altres projectes curadorials per a CaixaForum o Fundació Miró.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De divendres 12 de febrer de 2021 a divendres 28 de maig de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació