CA EN FR ES

 

CURTMETRATGES DEL MECAL

Fotografia de l'activitat

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. En aquesta sessió especial a l’aire lliure es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents de Finlàndia, Alemanya, Estònia, França, Aràbia Saudí i Estats Units.

Tot inclòs (Teemu Nikki, Finlàndia, 2019) Ficció, 15 min.
En Kalervo s'ha sentit impotent tota la seva vida, fins que l'Annukka, una dona que l'estima, li dona un regal que li canviarà la vida. Si poguessis arreglar el que està malament a la teva vida, ho faries? Pararies allí?

A la corda fluixa (Esra Laske, Markus Ott, Bianca Scali, Alemanya, 2018) Animació, 4min.
Un viatge romàntic en telecabina surt malament. Les propostes de matrimoni i els intents d'assassinat no deixaràn il·lesa la parella.

Toomas a la vall dels llops salvatges (Chintis Lundgren, Estònia i França, 2019) Animació, 18 min.
Després de perdre el seu lloc de treball ben remunerat, Toomas, un llop jove i guapo, es veu obligat a treballar com a gigoló per mantenir la família. Viivi, la seva dona embarassada, també amaga un secret.

SKI BIDI (LITTLE BIG, 2018) Videoclip, 3 min.

El dia de la Dunya (Raed Alsemari, Aràbia Saud i Estats Units, 2019) Ficció, 14 min.
Una comèdia negra ubicada al ric barri de la perifèria de Riyadh, Aràbia Saudita. Aquest curtmetratge segueix a Dunya en el dia de la seva festa de graduació.

El28 (Otalia Caussé, Geoffroy Collin, Louise Grardel, Antoine Marchand, Robin Merle i Fabien Meyran, França, 2019) Animació, 5 min.
A Lisboa, un matrimoni alemany està a punt de pujar al llegendari tramvia núm. 28, però com reaccionar quan els frens es deixen anar i t'embarques a una carrera vertiginosa... amb un bebè a bord.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 19 de juny de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Teatre de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Teatre de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació