CA EN

TRANSE (EN TRÀNSIT). DANSA

A càrrec de Meritxell Checa & Hansel Nezza/ WILKY TROC

Fotografia de l'activitat

TRANSE [en trànsit] és un viatge oníric a traves dels rituals de la nostra vida quotidiana. Obre el prisma de la mirada a tot allò imperceptible que ens envolta en el nostre dia a dia, fent així un homenatge a l’univers íntim i sensible dels cossos en relació amb l’univers infinit i màgic que transitem.

La companyia wilky_troc presenta TRANSE [en trànsit], un projecte col·laboratiu de dansa dirigit i interpretat per Meritxell Checa i Hansel Nezza, que compartiran escenari amb participants dels laboratoris de creació TRANSE TTSP. Seran per tant professionals de la dansa i aficionats els que es trobin reunits a l'escena, generant en cada actuació una nova interpretació de l’obra.

Meritxell Checa i Hansel Nezza compten amb una llarga trajectòria en les arts escèniques, han treballat en diverses companyies nacionals i internacionals, i han format equip creatiu per a dur a terme diversos espectacles i projectes audiovisuals d’autoria pròpia com Monsterville (2010), Last Picture (2011), Protocolo (2014)


FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació_ Meritxell Checa & Hansel Nezza
Disseny espai escènic_ Ángeles Ciscar
Disseny de llums & direcció tècnica_ Begoña García Navas

Coproducció de la Oficina de Suport a la Iniciativa Cultura del la Generalitat de Catalunya, el Institut Francés de Barcelona i WILKY TROC
Col·laboradors: SAT! Teatre de Sant Andreu i L’Estruch

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 29 de maig de 2021
Horari: a les 20 h


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació