CA EN FR ES

 

PRESS (RE)PLAY. DANSA

FRE3 BODIES - Companyia jove dirigida per Nicholas Ricchini i Nadine Gersparger

Fotografia de l'activitat

La tercera edició del programa de la jove companyia FRE3 BODIES presenta PRESS (RE)PLAY: un conjunt de tres treballs coreografiats per Nadine Gerspacher, Nicolas Ricchini i Marion Castailler. Des de la teatralitat del gest, fins a la recerca dels límits físics, passant per la virtuositat del moviment; disset joves entreguen el seu talent i creativitat a l’escenari.

Fundada el 2018 i seguint el format de companyia jove, FRE3 BODIES és un programa de creació i interpretació de dansa contemporània establert a Barcelona. La companyia dirigida per Nicholas Ricchini i Nadine Gersparger amb la col·laboració d’Anna Sánchez ofereix a joves ballarines la possibilitat d’aprofundir en la seva formació, adquirir experiències creatives i interpretatives al costat de professionals del panorama actual de la dansa contemporània nacional i internacional.

FITXA ARTÍSTICA
Coreògrafs convidats: Nadine Gerspacher, Nicolas Ricchini & Marion Castaillet
Direcció del programa: Nadine Gerspacher & Nicolas Ricchini
Ajudant de direcció i coordinadora: Ombline Huvelle
Producció: Big Story Productions
Gerent de producció: Fanny Cleyrat
Intérprets: Andréa Vibert, Beatriz Cubero Mateo, Camille Hinsinger, Camille Lejeune, Elena Duran Navarro, Genaro Cibils, Katia Coser Galtés, Laurie Merlet, Léa Misseri, Maëlle Omnès, Matilde Casini, Nona Siepmann, Núria Gallego, Raphaëlle Sablic, Sanna Allåker, Sofia Zeggai

Amb el suport de: Casa Elizalde, Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell, Varium - Espai de Moviment.
Agraïments: La Piconera, L’Obrador del Moviment, Dance Escool y Foment Cultural i Artístic Sant Joan Despí

COL·LABORADORS
L’Estruch, Centre Cívic de la Barceloneta, Federació d’Associacions Socio-Culturals Espai 30, Varium - Espai de Moviment, El Maldà, La Casa Orlandai, La Casa Elizalde i El Centre Cultural de Sarrià.

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 6 de març de 2021
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació