OVEJA NEGRA. CIRC

A càrrec de Duo Laos

Fotografia de l'activitat

Celebració del Dia Mundial del Circ 2021.

A Oveja Negra, el Duo Laos ens situa a un passat, no tan llunyà, en el qual de les dones s’esperava que es casessin i tinguéssin fills. Vet aquí, una peça que s’inspira en els duets acrobàtics que es feien entre el 1920 i el 1950, marcats per l’humor i que alhora ens explica la història d’una artista de circ que vol escapar del seu destí: haver de deixar la pista i veure’s relegada a fer d’ajudant.

Ella decideix fer-se passar per home per poder formar la seva pròpia companyia. Ara bé, què passarà quan faci duet acrobàtic amb el seu company, que no sap que en realitat és una dona?

Nascuts i formats com artistes a l’Argentina, Mercedes Martín García i Pablo German Raffo treballen junts des del 2005 tant per als seus propis projectes com en l’elenc estable del casino Circus Circus, de Las Vegas (EUA). El 2010 van crear el Duo Laos, una companyia de circ especialitzada en el mà a mà. Un any després van viatjar a Barcelona per entrar dins del circuit de circ europeu. Amb el seus números d’acrobàcia van començar a actuar per Alemanya i Suïssa en cabarets com Palazzo Gourmet
Theater o Roncalli Circus. El 2014 van crear el seu primer espectacle de carrer Otros Aires, estrenat al Festival Umore Azoka en Leioa i que continuen presentant en diferents espais i festivals.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Mercedes Martín García i Pablo German Raffo Durruty
Direcció d’actors: Julia Muzio i Jorge Costa
Mirada externa: Jorge Albuerne, Mariano A. Carneiro
Coreografías: Pamela Garegani
Intèrprets: Mercedes Martín García i Pablo German Raffo Durruty
Vestuario: Ana Marani

COL·LABORADORS:
Central del Circ

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 17 d'abril de 2021
Horari: a les 19 h


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació