CA EN FR ES

 

SUITE IBÉRICA.TRÍO TRUNA (TX3). ARTS VISUALS

A càrrec de Dr.Truna.

Fotografia de l'activitat

Trio Truna (TX3)
Andrés Blasco Ramos (València)
Hora 18h



La possibilitat de multiplicar-me ha estat una cosa que em fascina des de nen. Aquesta peça, em permet fondre la invenció sonora amb la interacció imatges del meu mateix manipulant escultures sonores. Tot això controlat per dos comandaments a distàncies de DVD.


Dr.Truna - Andrés Blasco Ramos (València 1965)




Acte-luthier i músic des de 1980 s'ha centrat en dues àrees principalment, creació de nous instruments i composició d'un llenguatge sonor i visual propi, impregnat de futurisme, patafísica i dadá. Ha actuat en festivals i biennals d'Europa.


Trío Truna (TX3)


La posibilidad de multiplicarme ha sido algo que me fascina desde niño. Esta pieza, me permite fundir la invención sonora con la interacción imágenes de mi mismo manipulando esculturas sonoras. Todo ello controlado por dos mandos a distancias de DVD.

La possibilitat de multiplicar-me sempre m’ha fascinat de petit. Aquesta peça, em permet fondre la invenció sonora amb la interacció d’imatges de mi mateix manipulant escultures sonores, tot controlat per 2 comandaments a distancia de DVD.

Dr.Truna - Andrés Blasco Ramos (Valencia 1965)


Auto-luthier y músico desde 1980 se ha centrado en dos áreas principalmente, creación de nuevos instrumentos y composición de un lenguaje sonoro y visual propio, impregnado de futurismo, patafísica y dadá. Ha actuado en festivales y bienales de Europa.

Auto-luthier i músic des de 1980 s’ha centrat en dos àrees principalment, creació de nous instruments i composició d’un llenguatge sonor i visual propi, impregnat de futurisme, patafísica i dadà. Ha actuat en diversos festivals i biennals d’Europa.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 25 de setembre de 2020
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació