CA EN FR ES

 

UNA CONVIVÈNCIA A LA SELVA AMAZÒNICA. DOCUMENTAL

Dins el marc del MESCLA’T, la Lliga dels Drets dels Pobles presenta el documental: UNA CONVIVÈNCIA A LA SELVA AMAZÒNICA

Fotografia de l'activitat

Dins el marc del MESCLA’T la Lliga dels Drets dels Pobles presenta el documental: UNA CONVIVÈNCIA A LA SELVA AMAZÒNICA

Crònica de les estades solidàries organitzades per la Lliga dels Drets dels Pobles a les comunitats shawis que habiten la conca del riu Paranapura, a la selva amazònica peruana, durant la primera quinzena de juliol de 2019.

Quatre dones van decidir canviar les seves vacances en destins turístics més estandarditzats per experimentar la convivència amb famílies indígenes i mestisses de la conca del riu Paranapura, que desemboca al riu Huallaga, afluent del Marañón-Amazones, per Yurimaguas, la capital de la província d’Alto Amazonas, departament de Loreto, Perú.

La Lita, l’Ester, la Marta i la Laura van tenir una primera adaptació al Taller Verde de San Luís, un centre on se celebren tallers de formació en valors i de capacitació dels líders indígenes en diversos oficis que ells mateixos han triat per generar recursos que els treguin de la pobresa. Així mateix, el Taller Verde ha esdevingut un centre de d’investigació i de producció ecològica.

En una segona tanda van conviure amb famílies riberenques amb la finalitat d’intercanviar experiències i coneixements, així com de participar en les tasques ordinàries de la família i la comunitat.

Fitxa tècnica:
Durada: 41’55”
Format: MP4
Realització: Josep Ramon Giménez

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 2 d'octubre de 2020
Horari: a les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació