CA EN FR ES

 

MECAL A LA FRESCA. CURTMETRATGES

Fotografia de l'activitat

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. En aquesta sessió especial a la Fresca de Mecal, es projectaran cinccurtmetratges de ficció procedents d’Espanya, Polinia, Australia i França.

Siostry (Michal Hytros, Polonia, 2018) Documental, 19 min.
Darrere de les muralles del segle XVIII del convent de clausura més antic de Polònia, el convent benedictí de Staniatki, a prop de Cracòvia, la vida continua per a dotze monges de vora 70 anys. Malgrat la seva edat i com de ràpid canvia el món, intenten complir una norma establerta fa deu segles «ORA et LABORA». Les protagonistes, les germanes Anuncjata i Benedykta, que porten 40 anys alconvent, ens introdueixen al món que hi ha rere aquelles parets mitjançant històries de la seva vida i les seves decisions. Els ensenyen a la resta del món els verdaders colors del convent, sense estereotips, a vegades commovedors i emocionants al mateix temps. Un silencia en veu alta.

Para Ayer (Celia Galán, Espanya, 2018) Ficción, 6 min.
Una empresa emergent de producció es presenta a la seu d'una agència de publicitat molt reconeguda. En una reunió plena d'instruccions complicades i terminis impossibles, els cineastes hauran de decidir què estan disposats a acceptar per tal d'aconseguir la feina.

In a Lion (Karol Lindholm, Polonia, 2018) Documental, 12 min.
Pots passar la tarda d'un diumenge d'hivern amb el teu fill en un zoo danès. Aquest dia en particular hi ha una atracció especial que t'espera, i el personal del zoo ha preparat un esdeveniment místic i extraordinari relacionat amb el cos d'un jove lleó. Els animals també són bonics per dintre, però no tots els espectadors sucumbeixen amb la màgia de l'espectacle...

Hors Piste (Léo Brunel i Loris Cavalier, França, 2019) Animació, 6 min.
Els dos millors rescatadors de la regió estan preparats per a la seva nova missió.Malgrat el seu professionalisme i la seva determinació, res anirà segons el planejat.

Bear (Nash Edgerton, Australia, 2011) Ficció, 11 min.
Tracta de la història d'en Jack, que sempre porta les coses massa lluny. Aquestavegada ha organitzat una sorpresa per la seva novia que tindrà conseqüències inesperades.


2 entrades per persona.
Es poden recollir les entrades a:
- Internet: sabadellcultura.koobin.cat
- Taquilla del Teatre Principal a partir de dilluns 13 de juliol en l’horari següent: de dilluns a dissabte, matins de 2/4 d’11 a 1 i tardes de 6 a 2/4 de 9.

PreuGratuït
edatTots els públics

 Data i Horari: 

Dia: Dijous 16 de juliol de 2020
Horari: a les 22 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Pati de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Pati de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza:
Ajuntament de Sabadell.

Més informació: