CA EN FR ES

 

PINK ROOM O SALOMÈ. ARTS VISUALS

A càrrec de Daniel Amoros. NauEstruch Presenta és una oportunitat per conèixer la feina dels artistes residents a NauEstruch, que aquest hivern són Adriana Reyes, Marta Azparren, Irene Navascués i Daniel Amorós (ILLENC)

Fotografia de l'activitat

Des d’una mirada dissident i a través d’un vídeo, Daniel Amorós deconstrueix i reformula la sexualitat, la sensualitat i l’erotisme a partir d’un cos que no correspon a la representació femenina o masculina heteronormativa tradicional. PINK ROOM o HABTIACIÓ ROSA és una performance musical què beu del teatre, la dansa i les arts visuals, i està estructurada en la projecció de set gravacions d’una sèrie de performances site-specific: Eva (2016), Danse Macabre (2013-2017), Venus (2015), Ophelia (2017), Pietà (2017) i Sodomita (2018). Pink Room o Salomé (2019), desenvolupada en part a l’Estruch ha estat gravada a la Casa Brujas de Sabadell.

Daniel Amorós o Daniel Loves The Sodomites és un resident de NowEstruch a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics. Elle ha desenvolupat un extens corpus artístic en els límits de la performance site-specific, la fotografia analògica, el vídeo-art i la música, la seva obra s’ha exposat en els projecte que ha dirigit i en diferents exposicions i festivals al voltant d’Europa. Li interessa disseccionar nocions tals com les connexions entre cos, temps i espai, i alhora abraçar qüestions com la insularitat i la identitat de gènere i sexual. Elle és autore de Rissaga. Nova Ona d’Artistes Menorquins i està actualment treballant en una trilogia què inclou totes les seves poesies, fotografies i altres escrits.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 27 de març de 2020
Horari: a les 19 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació