CA EN FR ES

 

Espectacle suspès - ASSAIG OBERT DE LIEDER CÀMERA. CONCERT

Fotografia de l'activitat

LIEDER CÀMERA ens obre les portes a un assaig general de la Suite orquestral (núm. 1, BWV 1066) i la Gran Missa de W. A. Mozart, en Do menor, (KV 427). Bach i Mozart són els dos màxims representants de la primera i la segona meitat del segle XVIII respectivament.

La Suite per a orquestra núm. 1 forma part d’un conjunt de quatre suites que foren escrites durant l’anomenat ‘període de Lepizig’ (1723-50). Consta de 6 danses precedides per una obertura. En totes elles se succeeixen moments de protagonisme de la corda i del vent, casats mitjançant la textura contrapuntística de la que Bach fou un mestre sense igual.

Precisament la influència d’aquest compositor i la de Händel es perceben en la Gran Missa en do menor de Mozart. Escrita els anys 1782 i 1783, rep aquest nom perquè adopta les característiques de la missa solemnis o napolitana que, influenciada per l’òpera, separa les parts de la missa ordinària en números diferents i hi introdueix àries virtuosístiques. Tot i que Mozart no finalitzà l’orquestració d’alguns passatges del Credo i no hi inclogué cap Agnus Dei, és considerada com una de les seves obres sacres més importants.

FITXA ARTÍSTICA
Ulrike Haller, soprano
Marta Mathéu, soprano
Joan Francesc Folqué, tenor
Carles Pachón, baix
Cor Lieder Càmera (dir, Josep Vila i Casañas)

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Salvador Mas, director

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 20 de març de 2020
Horari: a les 20.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació