CA EN FR ES

 

TALLER PARTNERING / EINES DE CREACIÓ. DANSA

A càrrec de Guy Nader I Maria Campos

Fotografia de l'activitat

IMPARTIT PER: GUY NADER I MARIA CAMPOS

TALLER PARTNERING | EINES DE CREACIÓ impartit per GN|MC Guy Nader | Maria Campos és una proposta d'activitat paralel·la en relació a la proposta escènica SET OF SETS. Un taller classe magistral de 2 hores que ens apropa al vocabulari del treball físic desenvolupat per GN|MC en els processos de creació basat en el treball de "partnering" i treball de contacte.

Partirem de tasques físiques concretes, generadors de moviment i punts de partida buscant mecanismes del cos en moviment observant-lo amb la finalitat de multiplicar els camins i aproximacions a la comprensió de l'anatomia del moviment i el cos. Dins de tots aquests elements, ampliarem les nostres pròpies eines per improvisar i crear material en parella i en grup.

LLOC: SALA 1 de l’Estruch

ADREÇAT A: alumnes de dansa, professionals o persones interessades en la dansa i el moviment i que desitgen complementar i aprofundir els seus coneixements entorn al treball en grup i en parella. ( Edat mínima 16 anys )
Màxim d’inscrits. 26 places

PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ : cal disposar de l’entrada per l’espectacle SET OF SETS que es realitza el dia 23 de febrer a les 19h al Teatre Principal i per reservar la plaça al taller cal enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 20 de febrer indicant: nom i cognom, adreça de correu electrònic, edat i en el cas que balli en una escola de dansa, el nom de l’escola .


 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 22 de febrer de 2020
Horari: d'11 a 13 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació