CA EN FR ES

 

ESPACIOS RESONANTES. ARTS DIGITALS

A càrrec de Mathias Klenner

Fotografia de l'activitat

La residència de Mathias Klenner culmina amb un concert sonor i visual que fa cantar a l’espai, una experiència acústic de l’espai físic. Espacios Resonantes és un projecte que consisteix en explorar la ressonància de l’espai i de certs materials a través de l’ús de freqüències i ones estacionàries. A més, Klenner construeix un sistema de registre visual del canvi de so (cimàtica) a través de l’aigua i la il·luminació.

Mathias Klenner (Santiago, 1986), és arquitecte i artista sonor. Membre fundador del col·lectiu d’arquitectes TOMA, on desenvolupa projectes experimentals d’acció i investigació indagant en els conflictes de comunitat i territori i el vincle amb el progrés neoliberal actual. Treballa amb el so i amb l’espai a través d’instal·lacions artístiques, concerts i escrits que cerquen encreuaments entre l’arquitectura i la música, mostrats a ciutats com Nova York, Chicago, Madrid, Estambul, Copenhagen, Atenes i d’altres.

Col·laboradors:
Aquest projecte forma part del desenvolupament del TFM del Màster d’Art Sonor de la Universitat de Barcelona, amb una beca del Ministerio de Cultura, las Artes y el Patrimonio del Gobierno de Chile.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 31 de gener de 2020
Horari: a les 19 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació