CA EN FR ES

 

OPEN THINK TANK, PERSPECTIVES PER A LA PERFORMANCE DELS ANYS VINT. ARTS VISUALS

Fotografia de l'activitat

PROGRAMA

>TAULES
Les taules d’OPEN THINK TANK estan concebudes com a espais oberts de reflexió i de debat a l’entorn del present i del futur de la NauEstruch, de l’Estruch i de Sabadell en relació a les arts en viu contemporànies.

10h. PRÀCTIQUES COMUNITARIES, FEMINISTES I PERFORMÀTIQUES: MÀNUAL D’US.
Aquesta taula analitzarà el present de les pràctiques comunitàries, feministes i performàtiques i debatrà a l’entorn de les vies de possibilitat pel desenvolupament d’un espai d’experimentació en el marc de la NauEstruch de Sabadell.
Amb la participació de Judit Vidiella.

11.30h. COM SER AVUI UN ESPAI DE PRODUCCIÓ I D’EXHIBICIÓ DE PERFORMANCE ART.
Aquesta taula analitzarà el moment actual del performance art als ecosistemes d’arts visuals contemporanis i debatrà a l’entorn de com vertebrar un espai de producció i exhibició de performance art com la NauEstruch a Sabadell.
Amb la participació d’Alexandra Laudo.

13h. LA PERFORMATIVITAT COM A VARIABLE A LA ECUACIÓ DEL NOUS ANYS VINT.
Aquesta taula analitzarà el present del concepte de performativitat al segle vint-i-u i debatrà a l’entorn de quins eixos temàtics haurien de desenvolupar-se des d’un laboratori de recerca com la NauEstruch de Sabadell.
Amb la participació d’Oscar Cornago.


>DESCANS

14,30h. DINAR, a l’EstruchBar de Sabadell.

16h. CAFÉ D’ARTISTES, trobada amb els artistes residents de l’Estruch.

>CONFERÈNCIES
El programa de ponències públiques d’OPEN THINK TANK pretén oferir una finestra amb vistes a les pràctiques performàtiques i als estudis de la performativitat contemporànies de la ma dels noms mes autoritzats del país i l’Estat.

17h. OSCAR CORNAGO.
Cornago és científic titular de l’Instituto de la Lengua Española del Consejo Superior de Investigaciones Científicas a Madrid, doctor en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Madrid i un dels més acreditats especialistes en arts escèniques avançades i performance de l'Estat.

18h. ALEXANDRA LAUDO.
Laudo és comissaria independent i membre fundadora de la plataforma Heroinas de la Cultura. Participant al programa de recerca curadorial CuratorLab, ha comissariat les dues darreres edicions del programa de performance art de la fira d’art contemporani Swab de Barcelona.

>PERFORMANCES
NOW, el programa d’exhibició de les propostes en residència de l’Espai de Pràctiques Performàtiques i Estudis de la Performativitat NauEstruch de l’Estruch de Sabadell, presenta els projectes desenvolupats aquesta tardor.

19h. EL RESTO
FERNANDO GANDASEGUI / MARC VIVES


20h. INSTRUCCIONES PARA VIVIR
ITSASO IRIBARREN / GERMAN DE LA RIVA


21h nara is neus, concert de Neus Abellán, art digital

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 20 de desembre de 2019
Horari: a les 10 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: