CA EN FR ES

 

TEATRE A L'ESTRUCH: APARIRCIONES

A càrrec de D'El Espejo Negro. Els dies 17 i 18 de gener.

Dia: 18/01/2004 | Hora:21:30h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 2/4 de 10 del vespre

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

APARIRCIONES
Companyia El Espejo Negro

La companyia sevillana El Espejo Negro presenta a Sabadell el seu darrer espectacle de sala, adreçat al públic adult, en què marionetes i actors comparteixen protagonisme. Estructurat a partir d'esquetxos units entre si per l'humor, la sorpresa i la provocació, Aparirciones convida el públic a submergir-se en un món ple de silenci i emocions, en un lloc de malson que fa de marc ideal per a les aventures de tres divertits personatges. Per als d'El Espejo Negro, Aparirciones "és una successió de miratges sobre un escenari envoltat en l'obscuritat d'allò que és permès...".

Les marionetes de Aparirciones es converteixen en personatges irreverents, el seu és un humor agre i dolç, salat i amargant, bondadós i malvat. A través de la dansa, la música, els objectes, les marionetes i els actors, El Espejo Negro desenvolupa un espectacle sense paraules en què es barregen i fusionen éssers de carn i ossos amb d'altres de goma-espuma. Tot plegat acaba essent una festa per als sentits, una celebració de la confusió i un terratrèmol d'imaginació.

La tasca desenvolupada pels components d'El Espejo Negro ha estat avalada i premiada per crítica i públic a través dels seus muntatges, que han passejat per programacions i festivals d'Europa i Amèrica. Alemanya, Andorra, Canadà, Espanya, França, Holanda, Itàlia, Anglaterra, el Japó, Portugal, la República Dominicana i Veneçuela són alguns de los països que han visitat, sempre seguint els incansables fils de les seves marionetes. El Espejo Negro ha aconseguit nombrosos guardons amb les seves produccions anteriors (Tos de pecho, El circo de las moscas, De locura i La cabra). Estrenat el 2003, el muntatge Aparirciones ha començat a acumular reconeixements, com ara el premi a la millor producció, aconseguit a la Fira de Teatre de Palma del Río (Còrdova).


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR