CA EN FR ES

 

TEATRE A L'ESTRUCH: Folie à Deux, Somnis de psiquiàtric

A càrrec de Titzina Teatro

Dia: 20/12/2003 | Hora:21:30h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 2/4 de 10 del vespre

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

ABONAMENTS:

TEATRE A L'ESTRUCH (Temporada Tardor de 2003)
- Super Rawal
- Bones Intencions
- Scherzo
- El túnel
- Folie à deux, somnis de psiquiàtric
Abonament per a les 5 representacions: 33 €

En termes psiquiàtrics, "folie à deux" defineix una forma de psicosi compartida en la qual el malalt psíquic primari fa d'inductor d'una altra persona perquè participi en les seves conviccions delirants. Aquesta patologia encaixa perfectament amb el tarannà de la jove companyia teatral de Cerdanyola del Vallès Titzina Teatro: van ser dos -Diego Lorca i Pako Merino, als quals després s'uniria el músic Artur Gestí- els qui van decidir submergir-se en el món de la bogeria per crear un espectacle. El resultat es titula Folie à deux, somnis de psiquiàtric.

Igual com en la patologia descrita, Titzina Teatro intenta induir el públic a participar en les imatges, les històries i els personatges que sorgeixen de les experiències viscudes pels actors durant dos mesos en un centre psiquiàtric, en contacte amb metges, pacients i familiars. La malaltia mental crea por, reticència, rebuig, ganes de fugir. Hi ha situacions còmiques, altres que són tràgiques i també existeix la combinació d'ambdues. El que ens proposa Titzina Teatro és fer un recorregut per la bogeria a través de la mirada del pacient i de la seva manera d'entendre la vida.

Dos actors i un músic ens fan reviure una vintena de personatges. Ens mostren com és un psiquiàtric per dins, qui hi viu, qui hi treballa, i ens conviden a analitzar com la ment es pot arribar a desequilibrar. Fent seves les paraules de Heinrich Heine, Titzina Teatro es pregunta si la bogeria no és res més que "la saviesa mateixa que, cansada de descobrir les vergonyes del món, ha pres la intel·ligent resolució de tornar-se boja".


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR