CA EN FR ES

 

TEATRE A L'ESTRUCH: El Túnel, d'Ernesto Sábato

A càrrec de Roberto Ibáñez

Dia: 28/11/2003 | Hora:21:30h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 2/4 de 10 del vespre

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

ABONAMENTS:

TEATRE A L'ESTRUCH (Temporada Tardor de 2003)
- Super Rawal
- Bones Intencions
- Scherzo
- El túnel
- Folie à deux, somnis de psiquiàtric
Abonament per a les 5 representacions: 33 €

Versió teatral, direcció i interpretació: Roberto Ibáñez
Direcció general: Andrés Bazzalo
Escenografia i vestuari: Silvia Fajre

Publicada el 1948, El túnel és una de les novel·les emblemàtiques de l'escriptor argentí Ernesto Sábato (1911), en la qual dibuixa una història d'amor i mort, de ràbia i de bogeria. Ens endinsem al túnel de la mà del seu protagonista, Juan Pablo Castel, un pintor aïllat i boig que mata la dona que estima i que era la seva única salvació. Amb ell reflexionem sobre la incapacitat de l'home de controlar el món que l'envolta i del qual no es pot escapar.

Sábato explora les emocions humanes com la solitud, la frustració i l'angoixa emocional i toca temes delicats com ara l'incest en aquesta novel·la seva, una de les més inquietants. Semblava impossible convertir El túnel en un espectacle teatral, però l'adaptació ha obtingut un gran èxit d'ençà que es va estrenar l'any 1996. L'actor argentí Roberto Ibáñez va assumir el repte de dur-la a escena i tant la dramatúrgia com la seva interpretació del personatge de Juan Pablo Castel han estat aclamats per crítica i públic. Ibáñez -actor de llarga i reconeguda trajectòria, director de teatre i també escriptor- s'ho va prendre com un desafiament.

D'ençà que es va estrenar, El túnel ha fet diverses gires, entre les quals la que va fer per Europa i que passà per París, Bucarest i Bristol. També va fer temporada a Londres i al Teatro Regina de Buenos Aires, on va estar en cartell durant cinc mesos, amb gran èxit, per després fer gira per altres ciutats d'Argentina. També es va representar a Santiago de Xile, en el XXXII Congreso Internacional de Literatura Iberoamericana. L'any 1998, el Teatre Malic va acollir El túnel durant dos mesos. Va ser nominat per al premi Estrella de Mar 1998 i va participar en el XXII Festival Internacional de Teatro de Expressão Ibérica de la ciutat de Porto.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Teatre

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR