CA EN FR ES

 

TEATRE A L'ESTRUCH: Super-Rawal, d'Eric Bogosian

Direcció: Marc Martínez

Dia: 12/10/2003 | Hora:19:00h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 7 de la tarda

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

ABONAMENTS:

TEATRE A L'ESTRUCH (Temporada Tardor de 2003)
- Super Rawal
- Bones Intencions
- Scherzo
- El túnel
- Folie à deux, somnis de psiquiàtric
Abonament per a les 5 representacions: 33 €

Direcció: Marc Martínez
Versió: Marc Martínez i Miguel Casamayor
Ajudant de direcció: Vicky Mullor
Música: Lluís Cartes
Il·luminació: Kiko Planes
Escenografia: Xavi Garcia
So: Pepe Bel
Direcció tècnica: Pedro Serka
Intèrprets:
Andrés Herrera
Jordi Pérez
Isak Férriz
Hamid Krim
Merhoz Arif
Duna Jové
Sara Desirée
Iván Morales
Ruth Raulí

Cinc joves es reuneixen cada tarda al carrer per practicar el seu esport predilecte: no fer res. Mentre esperen el seu Godot particular, maten el temps bevent les cerveses que compren al petit supermercat pakistanès de la cantonada. L'arribada d'en Chino, un antic veí del barri, ara convertit en estrella del pop, farà que res no torni a ser com abans. Ni la botiga, ni la plaça, ni ells mateixos... El seu món -el barri del Raval- es desmembra davant els ulls incrèduls d'uns joves sense futur.

Super-Rawal no és una obra de teatre amb un procés convencional. A partir de l'obra SubUrbia, de l'autor i actor nord-americà Eric Bogosian, els autors de l'adaptació han fet viatjar els personatges fins al Raval i han buscat una realitat molt propera on el públic es pugui veure reflectit. Els personatges de l'obra són fidels retrats de la gent que viu pels carrers d'aquesta zona de Barcelona que tan profundament ha canviat durant els últims anys. Parlen com ells, tenen les seves inquietuds i viuen immersos en aquest polèmic xoc de cultures que s'ha produït al Raval.

Els protagonistes són joves al voltant dels vint-i-cinc anys que, com molts altres, no saben què fer a la vida. Viuen en un barri conflictiu, que perd les arrels, i conviuen amb immigrants procedents de països i cultures molt diferents que s'intenten obrir camí amb molta més energia que ells. Són joves exposats a l'enderroc de la memòria i a l'especulació salvatge. Sota la capa del llenguatge còmic que embolcalla l'espectacle creat per Martínez i Casamayor, discorre l'amargor i l'escepticisme més cruel.

Pel seu director, Marc Martínez, l'obra és "la història del barri, una fotocòpia del que passa als carrers del Raval". La veracitat de Super Rawal queda avalada pel treball que adaptadors, director i actors han realitzat sobre el terreny. S'han relacionat amb alguns dels personatges que viuen al barri i que han servit d'inspiració a l'hora d'elaborar el text. També han convidat associacions, entitats i instituts dels barris on l'obra serà presentada per tal que participin en aquest treball de recerca, assistint a assaigs, comentant amb els actors el que pensen de l'obra i suggerint fins i tot modificacions que la facin més propera a la realitat de la joventut actual.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Teatre

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR