CA EN FR ES

 

MÚSICA A L'ESTRUCH: Pascal Comelade

Dia: 26/10/2003 | Hora:20:00h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 8 del vespre

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

Pascal Comelade, piano
Didier Banon, percussió i guitarra
Samy Surfer, percussió
Gerar Meloux, guitarra
Patrick Félices, baix
Pep Pascual, saxos
Enric Casasses, veu

D'ell s'ha dit que és un artista inclassificable. L'han qualificat de músic atípic que fa composicions indefinibles, tristes i alegres a la vegada, lleugeres i denses. Es diu Pascal Comelade i és un compositor autodidacte que ha rebut la influència de la música que es fa a la seva França natal, de la tradició de la Catalunya Nord i dels corrents anglosaxons. El seu contacte, als anys setanta, amb Lluís Llach, Toti Soler, Maria del Mar Bonet i Pi de la Serra -a l'etapa de la Nova Cançó- ha marcat també la seva trajectòria.

La carrera artística de Comelade ha estat, i és encara, de les que busquen reptes. Ha col·laborat amb músics d'avantguarda i de l'underground (com Gat, Jakob Draminsky, Mark Cunningham, Robert Wyat i P. J. Harvey), ha creat la Bel Canto Orchestra, ha enregistrat una trentena de discos i ha escrit l'Enciclopèdia logicofobista de la música catalana. És autor, entre altres, de la música de la pel·lícula L'illa de l'holandès, de Sigfrid Monleón, i també ha compost per al teatre i la dansa, destacant la seva col·laboració amb Cesc Gelabert amb l'espectacle Zum-Zum Ka. Sempre vestit de negre i amagat rere el seu piano, Comelade surt a l'escenari i emociona amb cada nota. Ell és, sens dubte, un dels músics més singulars i originals de l'escena experimental i d'avantguarda.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR