CA EN ES

 

Una adaptació del Lazarillo de Tormes amb rap i molt de flow arriba al teatre de l’Estruch

Divendres 8 d’octubre, a les 20h

La Cia. Leamok, formada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza, presenta Lázaro, una adaptació del clàssic de la literatura espanyola ‘El Lazarillo de Tormes’ a ritme de rap, hip hop i elements de danses urbanes.

Leamok és una companyia jove d’Aldaia (Valencia) creada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a finals de 2019. Aquesta companyia està molt influenciada pels moviments culturals més joves.

L’autor i intèrpret Roberto Hoyo de Lázaro, que és considerat una de les promeses del teatre valencià, s’ha guanyat l’atenció de la crítica i el públic per la seva innovació en el llenguatge escènic i la investigació a nivell actoral i en dramatúrgia. Amb aquesta refrescant adaptació del clàssic, la Cia. Leamok ha obtingut diversos premis com el Premi SGAE a la IXa Edició del Festival Russafa Escénica, la Menció a la millor dramaturgia a ACT Festival 2020 i el Millor intèrpret al TAC Valladolid 2021.

Lázaro és la mateixa història universal que tots coneixem. Roberto Hoyo interpreta a Lázaro, un jove que comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com canvia d’amo, però els amos dels segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. A l’escenari l’acompanya el músic Marco Ferreira i el disseny gràfic és de Sofía Zaragoza.

Una creació de Roberto Hoyo
Músic en escena Marco Ferreira
Assessor de moviment: Luís Meliá
Assessor de breakdance: Bboy Drinaz
Disseny gràfic: Sofía Zaragoza
Distribución: a+, Soluciones Culturales