CA EN FR ES

 

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES DE CIRC A L'ESTRUCH

Fotografia de l'activitat

RESIDÈNCIES DE CIRC A L'ESTRUCH. INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

Període: de setembre de 2020 al juliol de 2021

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica.

Obrim convocatòria per la temporada 2020-21, pel període DE SETEMBRE DE 2020 AL JULIOL 2021. El dia 9 de març acaba el termini de presentació de projectes.

Les companyies que siguin seleccionades en aquesta convocatòria podran accedir, segons projecte i disponibilitat a dos models de residència:
1.Residència d'investigació
2. Residència tècnica

Els serveis del centre són: sales d'assaig, carpa de circ o allotjaments, que es cediran segons disponibilitat i que sempre s'hauran de compartir amb altres artistes.

A més de la cessió d'espais tècnicament dotats, l'Estruch ofereix a les companyies assessorament artístic personalitzat. Aquest assessorament estarà guiat pel Jordi Gaspar, director artístic de circ de l'Estruch i per l'equip de gestió del centre. L'assessorament se centra en qualsevol àmbit de les diferents fases de la producció: creació artística, gestió, o qualsevol aspecte tècnic que envolta una creació de circ

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA:

1. Consulteu les Bases d'aquesta convocatòria que trobareu al final a dins de: MÉS INFORMACIÓ/documents relacionats (en català, castellà i anglès)
2. Empleneu la fitxa de sol·licitud que trobareu al final dins de: MÉS INFORMACIÓ/documents relacionats (en català, castellà i anglès)
3. Envieu-la fitxa de sol·licitud per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte en pdf (no superior a 3M)

Els projectes seleccionats es faran públics el 3 d'abril de 2020 al web de l'Estruch: www.lestruch.cat


 Data i Horari: 

De dijous 13 de febrer de 2020 a dilluns 9 de març de 2020

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol