L'Estruch
Fàbrica de creació de les arts en viu

C. de Sant Isidre, 140
08208 Sabadell

  937 172 571      estruch@ajsabadell.cat

Horaris:
de dilluns a divendres, de 9h a 24.30h
dissabtes de 10h a 24.30h

Activitats al voltant de la #PNDansa (Thomas Noone & Roser López Espinosa)Al voltant de la Producció Nacional de Dansa, que acabarà la seva gira a Sabadell el 18 de febrer de 2018 al teatre Principal a les 18h, s’ha configurat un programa de públics que inclou diferents iniciatives. A Sabadell gaudirem de dos propostes per ampliar l’experiència de la PNDansa:

- Taller Dansa i Eines per a la Composició.
Lloc: sala 1 de l’Estruch. Dia: dimarts 13/2/2018, a les 18h. Aquest taller impartit per ballarins-intèrprets de la PND està adreçat a ballarins, professionals i estudiants de dansa de nivell avançat (+14 anys). Es treballarà amb eines i materials utilitzats a les peces L’estol (Roser López Espinosa) i Many (Thomas Noone).

Per inscriure’s:
Fins el dia 9 de febrer
Enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Indicant nom i cognoms, edat i procedència ( escola de dansa o explicar breument la formació o experiència en dansa )

- Assaig Obert.
Lloc: Al teatre Principal de Sabadell. Dia: dimecres 14/2/2018, a les 12h. Sessió impartida pels ballarins i el coordinador artístic de la PND que donen eines per gaudir de l’espectacle i conèixer com es cou: com treballa el coreògraf amb els ballarins? Quins altres professinals i artistes intervenen en la peça?

Per inscriure’s:
Assaig obert de dansa adreçat a Centres de secundària http://www.sabadell.cat/ca/educacio-artistica/arts-esceniques/dansa/422-assajos-oberts-a-l-estruch

Sobre la PNDansa:
http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/icec/Produccio-Nacional-de-Dansa/