L'Estruch
Fàbrica de creació de les arts en viu

C. de Sant Isidre, 140
08208 Sabadell

  937 172 571      estruch@ajsabadell.cat

Horaris:
de dilluns a divendres, de 9h a 24.30h
dissabtes de 10h a 24.30h

El col·lectiu les Magranes presenta La SEXTRUCK

Dissabte 23 de novembre de 17 a 21h a L’Estruch de Sabadell

Les Magranes, vinculades a l’Associació Arrelant de Sabadell, són 4 dones especialistes en intel·ligència eròtico-afectiva, en comunicació i gènere, que estan impulsant un projecte innovador i didàctic: La SexTruck, la caravana pedagògica on sexualitats afectivitats i feminismes van sobre rodes!

 

Davant l’actual necessitat d’introduir l’educació sexual a les escoles i instituts, les Magranes han creat La SexTruck, una caravana pedagògica que pretén aportar formació i informació sobre sexualitats, afectivitats i feminismes arreu del territori català. Es tracta d’una caravana que plantaran als patis de les escoles, instituts o centres i espais de joves, i també als festivals o centres culturals. Un espai polivalent i nòmada que ens permetrà apropar la informació i la reflexió sobre sexualitats a infants, adolescents, joves i adults

 

Des de l’Estruch les Magranes ( Anna Jeremias, Noemí Muñoz, Elisabet Dionis i Laia Ramiro) començaran a rodar el seu projecte on ens faran un tastet de tot el que pot passar dins i al voltant de La SexTruck. Per això, començaran convidant a les persones assistents a entrar dins la caravana i experimentar amb els materials que hi trobaran. També oferiran dinàmiques autònomes a l’exterior i a les 18h començarà el tastet de programació cultural feminista que han preparat per l’ocasió. Estarà conduïda per La Churry, una clown molt canyera que ens ajudarà a conèixer a fons el projecte, i es podran gaudir de les actuacions de la Cia. Contes de prop (Contes de celobert), Misspalabros (#Yoquiero, relats eròtics) i Dj Magenta (TropikalFusion).

 

Més informació: www.lasextruck.com