L’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, és un centre de producció i difusió d’art contemporani situat en les rehabilitades instal·lacions de l’antiga fàbrica tèxtil Ca l’Estruch de Sabadell. Aquest centre cultural municipal ofereix recursos –espais, eines, formació, difusió– per a creadors de diferents perfils i disciplines. A l’Estruch s’hi troben tant artistes professionals reconeguts a nivell internacional com creadors emergents que tot just comencen la seva carrera. Hi conviuen investigadors i artífexs de totes les àrees artístiques: escèniques, musicals, visuals... L’Estruch esdevé un escenari excepcional per desenvolupar experiències educatives que permetin el contacte dels estudiants amb els processos de treball del creador contemporani, professió on la interdisciplinarietat és cada cop més necessària i habitual.
Les propostes pedagògiques que us presentem, pretenen apropar l’art contemporani als infants i joves a partir de l’observació, l’anàlisi i la participació dels estudiants en els projectes artístics que s’estan desenvolupant en la temporada actual de l’Estruch, així com animar-los a qüestionar les idees precon-cebudes sobre els conceptes d’artista, creació i art contemporani.
Enguany, continuem oferint les activitats i tallers que tan bona acollida han tingut en cursos anteriors, i que trobareu descrites a continuació, així com les visites dinamitzades a La Vela, la carpa de circ de l’Estruch, que vam iniciar el curs passat amb molt bona acollida.
Amb tot plegat, esperem despertar i estimular l’interès dels infants i joves per la creació contemporània, convidant-los a descobrir un espai de producció, difusió i formació artística que tenen molt a prop de casa seva, apostant per la formació d’un públic informat i amb esperit crític. A continuació, us presentem les activitats educatives que hem programat a l’Estruch pel curs 2018 – 2019.
Us hi esperem!

estruchenviu@ajsabadell.cat

Tub d'assaig: tastet de circ a l'Estruch

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.

Descripció:
L’associació sociocultural Tub d’Assaig, destinada a fomentar la pràctica de les diferents especialitats circenses, proposa un tastet amb l’objectiu d’introduir les tècniques circenses i corporals (equilibris, acrobàcies, malabars, etc.), com a eines d’expressió i comunicació.
Podeu consultar el web de l’associació

Objectius:
- Fomentar l’esforç personal i l’assumpció de responsabilitat en el procés personal.
- Aprendre a jugar, a treballar i a conviure en grup
- Oferir alternatives creatives, participatives i solidàries en contraposició a les consumistes i passives, en el temps de lleure.

Competències bàsiques:
-Competència artística i cultural
-Competència d’autonomia i d’iniciativa personal
-Competència social i ciutadana

Desenvolupament:
Dates de realització: 26 d’octubre, 14 de desembre, 15 de febrer, 26 d’abril i 17 de maig. 
Durada: 1 hora i mitja, de 10 a 11,30 h.
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe
Participació limitada a les línies d'un mateix curs per centre educatiu.  
Lloc de realització: l'Estruch
Cost: gratuït
Observacions: si en el moment d’inscriure-us veieu que ja no teniu plaça, envieu un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i entrareu a formar part de la llista d’espera.
Veure dossier activitats 2018-19
 
Inscripció:

Informació:
 L'Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu
Persona de contacte: Salut Tarruell
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 717 25 71   
Consultar Web

Organització: 
Regidoria de Cultura. L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)