SUITE IBÉRICA. A VECES INTRAMUROS. ARTS VISUALS

A càrrec d'Isabel Corullón.

Fotografia de l'activitat

A VECES INTRAMUROS
ISABEL CORULLÓN

Isabel Corullón ens proposa una acció basada en el diàleg amb l’espai del pati de l’Estruch a través del so i del moviment. El so de la veu com a fenòmen purament físic, peró també com a expressió de lo subjectiu, del subconscient, utilitzant un llenguatge preverbal, que a vegades es torna fonètic. El moviment expresiu com a resultat de la indisociale relació entre el cos i la veu, però també el moviment com a forma d’exploració de l’espai, atenent als aspectos acústics.

Nascuda a Madrid en 1960, descobreixo la meva veu tardanament, després de vint anys de trajectòria com a bibliotecària, en els quals no vaig abandonar la meva vocació primera d'investigadora en Història Medieval. Aquest descobriment crucial es va produir gràcies a les classes de tècnica vocal i cant que vaig rebre entre 2006 i 2009 de Miguel Ángel Corpas, que em va obrir el camí de les tècniques d'extensió vocal. És per aquí per on he dirigit el meu treball des de llavors, explorant especialment les possibilitats expressives de la veu. En 2007 componc la meva primera peça per a veu sola, però em moc sobretot en el camp de la improvisació, a mig camí entre la música i la performance.
El meu cant abstracte part d'allò més profund de la psique i es converteix en la prolongació del meu propi cos, posant en joc un procés de comunicació pre-lògic.

A VECES INTRAMUROS
ISABEL CORULLÓN

Isabel Corullón descubre su voz tardíamente. Desde 2007 ha desarrollado una trayectoria basada en performances vocales en solitario, y en el campo de la música de improvisación libre. Ha colaborado también con videoartistas. En l'Estruch propone una acción basada en el diálogo con el espacio del patio a través del sonido y del movimiento. El sonido de la voz como fenómeno puramente físico, pero también como expresión de lo subjetivo, del subconsciente, utilizando un lenguaje preverbal, que a veces se vuelve fonético. El movimiento expresivo como resultado de la indisociable relación entre cuerpo y voz, pero también el movimiento como forma de exploración del espacio, atendiendo a los aspectos acústicos.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 25 de setembre de 2020
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació