NAUESTRUCH PRESENTA. ARTS VISUALS

NauEstruch Presenta és una oportunitat per conèixer la feina dels artistes residents a NauEstruch, que aquest hivern són Adriana Reyes, Marta Azparren, Irene Navascués i Daniel Amorós (ILLENC).

Fotografia de l'activitat

Adriana Reyes, Marta Azparren i Irene Navascués

Com podem qüestionar les biografies sexuals? A partir d’un teixit associatiu, militant i artístic, l’Adriana Reyes, la Marta i l’Irene treballen en un procés de recopilació d’experiències i sabers sobre la sexualitats de cossos i intel·lectes diversos. Es tracta d’un treball d’investigació en la que reuneixen un grup de dones, dones homosexuals i dones trans amb o sense diversitat funcional per donar-los veu. Les tres artistes indaguen en aquestes biografies sexuals per qüestionar-les en una instal·lació audiovisual documental perquè el públic interactuïi amb elles.

Llicenciada en antropologia social i cultural, Adriana Reyes és una artista i coordinadora de projectes socials que articula la seva trajectòria a través dels estudis de cos, l’antropologia i els feminismes. El seu treball artístic i social ( és la directora de l’Àrea d’Habitatge a la Fundació Aprocor) s’arrela en la comunitat. Llicenciada en Belles Arts, la Marta Azparren es dedica a la vídeocreació. Ha presentat els seus treballs en certàmens i festivals internacionals com Art Beijing o Kassel Dokfest. Azparren col·labora sovint en produccions d’arts escèniques d’artistes com Fernando Renjifo, Rocío Molina i també col·labora amb músics. Formada en estudis de cinema, Irene Navasqués és educadora social i actualment estudia antropologia.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 27 de març de 2020
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: