TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA I TECNOLOGIA. ARTS DIGITALS

El taller pren com a punt de partida la peça Biopiracy de la companyia de Ziomara Hormaetxe i vol compunir l'aspecte tecnològic amb el moviment. A càrrec de :Ziomara Hormaetxe

Dansa contemporània i tecnologia, una experiència sensorial inèdita, impartit per Ziomara Hormaetxe, directora de Biopiracy.

El taller pren com a punt de partida la peça Biopiracy de la companyia de Ziomara Hormaetxe. A través de l'ús del moviment - en particular de la tècnica de la dansa contemporània - i de les arts de les noves tecnologies, Hormaetxe proposa un taller on cada participant viatja al cor dels conceptes sobre els quals es va forjar la peça: el transhumanisme portat al físic, la interacció del moviment amb la tecnologia i el debat ètic i moral sobre els avanços tecnològics. És experimental i tractarà d'incloure de manera totalment compenetrada l'aspecte tecnològic i el moviment per oferir una experiència sensorial inèdita als participants.

Inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Duració: 1h 30 minuts

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 30 de novembre de 2018
Horari: A les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació