HACK AND ART DAY#12. ARTS DIGITALS

Els amants de les noves tecnologies i l'art digital poden experimentar, jugar i provar una sèrie de prototips o instal·lacions d'art digital en la seva pròpia pell.

Mostra d'art digitat i tecnologia.

Nova edició del HACK AND ART DAY a L'Estruch Fàbrica de Creació, la cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l'art digital a Sabadell en què el públic assistent pot experimentar, jugar i provar una sèrie de prototips o instal·lacions d'art digital en la seva pròpia pell.

El #Hackandart day començarà amb un taller de Dibuix amb Codi impartit per l'artista Alba G. Corral i seguirà, a partir de les 18h, com a mostra oberta plena d'instal·lacions visuals i sonores que culminarà amb la presentació de la peça Biopiracy, dels residents de MediaEstruch.

PROGRAMA:
15 h: Taller DIBUIXANT AMB CODI, impartit per Alba G. Corral
De 18 a 20.30 h: Mostra oberta d'instal·lacions d'art digital
20.30 h: Biopiracy, peça dirigida per Ziomara Hormaetxe


Dibuixant amb codi: Processing, impartit per Alba G.Corral

Taller impartit per l’artista ex-resident de MediaEstruch Alba G. Corral, on aprendrem a dibuixar amb codi.

L'artista i tecnòloga creativa Alba G. Corral imparteix aquest taller d'introducció al món de la gràfica generativa a través de l'ús de l'eina Processing. Es tracta d'un llenguatge de programació i entorn de desenvolupament integrat de codi obert basat en Java, de fàcil utilització, i que serveix com a mitjà per a l'ensenyament i producció de projectes multimèdia i interactius de disseny digital.

No es requereixen coneixements previs i no és necessari portar ordinador.
Gratuït amb inscripció prèvia
+ Informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
>

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 24 de novembre de 2018
Horari: A les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació