L’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, és un centre de producció i difusió d’art contemporani situat en les rehabilitades instal·lacions de l’antiga fàbrica tèxtil Ca l’Estruch de Sabadell. Aquest centre cultural municipal ofereix recursos –espais, eines, formació, difusió– per a creadors de diferents perfils i disciplines. A l’Estruch s’hi troben tant artistes professionals reconeguts a nivell internacional com creadors emergents que tot just comencen la seva carrera. Hi conviuen investigadors i artífexs de totes les àrees artístiques: escèniques, musicals, visuals... L’Estruch esdevé un escenari excepcional per desenvolupar experiències educatives que permetin el contacte dels estudiants amb els processos de treball del creador contemporani, professió on la interdisciplinarietat és cada cop més necessària i habitual.
Les propostes pedagògiques que us presentem, pretenen apropar l’art contemporani als infants i joves a partir de l’observació, l’anàlisi i la participació dels estudiants en els projectes artístics que s’estan desenvolupant en la temporada actual de l’Estruch, així com animar-los a qüestionar les idees precon-cebudes sobre els conceptes d’artista, creació i art contemporani.
Enguany, continuem oferint les activitats i tallers que tan bona acollida han tingut en cursos anteriors, i que trobareu descrites a continuació, així com les visites dinamitzades a La Vela, la carpa de circ de l’Estruch, que vam iniciar el curs passat amb molt bona acollida.
Amb tot plegat, esperem despertar i estimular l’interès dels infants i joves per la creació contemporània, convidant-los a descobrir un espai de producció, difusió i formació artística que tenen molt a prop de casa seva, apostant per la formació d’un públic informat i amb esperit crític. A continuació, us presentem les activitats educatives que hem programat a l’Estruch pel curs 2018 – 2019.
Us hi esperem!

estruchenviu@ajsabadell.cat

TEATRE: Sala Flyhard presenta AKA (Also Knowed As)

A qui s’adreça:
Alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional i adults

Descripció:
Carlos és un jove adolescent que comparteix amb nosaltres el seu dia a dia, la seva realitat, l’escola, les sessions de teràpia, la seva música, els seus balls, la relació amb els seus “viejos”, els amics, el seu primer amor. I ho fa des de la intimitat de la seva habitació, l’espai on ell és ell mateix, mentre espera que l’avisin per sopar. 


De cop, tot el que ha construït es veu trastocat pels seus orígens als quals ell no ha donat mai importància, però sembla que la resta de la societat, sí. Els espectadors passaran de sobte de ser els seus col·legues i còmplices a convertir-se en jutges… seran en definitiva, la societat que li mostrarà la seva real identitat, que incidirà cruelment en la seva història.

Objectius:
- Mobilitzar l’estudiant i enriquir les seves experiències escèniques.
- Acostar espectacles de teatre als joves.
- Potenciar l'intercanvi entre l'alumnat i els artistes professionals.
- Donar a conèixer l'Estruch.

Competències bàsiques:
- Competència artística i cultural
- Competència comunicativa lingüística i audiovisual

Desenvolupament:
Data:  divendres 30 de novembre
Horari: 12.30 h
Durada: 1 hora
Aforament: 100 alumnes
Lloc de realització: teatre de l'Estruch
Cost: gratuït
Material didàctic:

                                                                                    

Alumnat               Professorat

Inscripció:
 

Informació:
L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)
Persones de contacte: Salut Tarruell
Telèfon: 93 717 25 71 (matins de 10 h a 14 h)
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Consulta Web

Organització:
Regidoria de Cultura. L'Estruch (fàbrica de creació de les arts en viu)