OFERIR PARAULES, PERFORMANCE COL·LECTIVA

Performance col·lectiva a cura de: Maia Creus, Assumpta Bassas i Judit Vidiella. Gira entorn del projecte editorial i exposició "Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-2017)" de la Fundació Ars i el Museu d'Art de Sabadell.

L’acció "Oferir paraules" és un encontre col·lectiu d’agraïment a la força de transformació que tenen les paraules. Comptant amb la presencia de l’artista sabadellenca Fina Miralles, els artistes convocats compartiran paraules vives i performàtiques en una festa poètica que connecta amb la capacitat fèrtil del llenguatge per crear alquímia interna i fer-ne terra col·lectiva. El COSidor de la performance impulsa esferes de treball d’acció per tal d’articular una estructura fluïda de relació entre les diverses activitats i institucions culturals de Sabadell. En la seva primera edició de 2018, girarà entorn del projecte editorial i exposició Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-2017) de la Fundació Ars i Museu d’Art de Sabadell.


OBSERVACIONS:
A l’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu, Sala 1.

Activitats paral·leles al Museu d'Art:
Dissabtes 7 i 14 d'abril a les 11 h: Donar cos a les paraules, taller d'immersió en l'escriptura de Fina Miralles. Gratuït. Places limitades amb inscripció prèvia.

PreuGratuït
edatTots els públics

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 28 d'abril de 2018
Horari: A les 18.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació