WORKSHOP LOOPZONE: ELS PEDALS LOOPERS A LA MÚSICA I L'ART SONOR. ARTS DIGITALS

A càrrec de :Ricardo Massari

Dia: 26/05/2018 | Hora:12:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 12 h

WORKSHOP d'ART DIGITAL
WORKSHOP LOOPZONE: els pedals loopers a la música i l'art sonor
Impartit pe
r RICARDO MASSARI
www.tarkampa.com
Horari: de 12 a 14h i de 15 a 17h

Un looper és un recipient sonor que es pot omplir i que cíclicament repeteix els materials gravats en la seva memòria digital. En aquest taller, Ricardo Massari (projecte TARKAMPA) proposa una investigació practica i tècnica sobre loopers, mostrant quins son els avantatges d'aquesta pràctica, analitzant els automatismes que influencien la creació sonora i musical, i veient fins quin punt la repetició està influenciant els estils actuals de música i art sonor. No és necessari un coneixement musical professional per participar al curs. Dirigit a artistes, creatius, músics i interessats en pedals loopers. Places LimitadesInscripció prèvia obligatoria a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places Limitades
Inscripció prèvia obligatoria a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5