ESSAY FOR A MISSING SCRIPT: ACT I. ARTS VISUALS

A càrrec d'Abel Jaramillo

Dia: 09/06/2018 | Hora:18:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

A partir d'un guió no portat al cinema escrit per Guattari, el projecte pren la idea de recorregut, d'assaig i error, per confrontar-ho amb la idea d'èxit, de resultat, de format tancat. Prenent la idea d'assaig en la seva més àmplia accepció com a exercici visual, com a cos textual, com a pràctica prèvia a l'acció i replantejar-se així una altra manera de guionitzar. Jaramillo s'interessa per les esquerdes de la història, els relats en els marges i com es produeixen i construeixen els discursos. Localitza la seva pràctica en les tensions polítiques que es projecten en allò quotidià, analitzant-los amb els dissensos que es plantegen entre llocs, successos i accions.

Abel Jaramillo (Badajoz, 1993), llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Castella-la Manxa i Universidade de Lisboa, amb Màster en Art Contemporani, Tecnològic i Performatiu per la UPV/EHU. En la seva condensada trajectòria alberga un bon nombre d'exposicions col·lectives: Harriak / Eremuak (Güeñes); Embarrat, La Gran Màquina IV (Lleida); Un món ideal, Fabra i Coats (Barcelona), algunes d'elles individuals com la d' Aldama Fabre Gallery, Bilbao. I participat en residències i premis com Bilbaoarte (Bilbao) o Miquel Casablancas (Barcelona)
www.abeljaramillo.es


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR