PATTERNS. ARTS VISUALS

A càrrec d'Anna Maria Kasprzak

Dia: 26/05/2018 | Hora:20:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 20 h

"Patterns" és un projecte en procés que connecta tres mitjans: la pintura, el collage i l'art tèxtil. La peces remeten d'una manera lírica a arquitectures i paisatges pels quals he habitat. En aquest cas, el meu objecte d'estudi és la pròpia ciutat de Sabadell i, especialment, el seu vessant històric relacionat amb el tèxtil i industrial que la porta a ser coneguda com "la Manchester catalana". Tota aquesta experiència pretén ser condensada i resolta mitjançant el llenguatge pictòric.

Anna Maria Kasprzak (Katowice, Polònia,1991)
Artista visual, pintora i realitzadora d'instal·lacions. Interessada en bio art. Màster per l'Acadèmia de Belles Arts de Katowice. Beneficiària de beca Eramus a la Universitat de Castella-la Manxa, on ara realitza estudis doctorals a l'àrea d'escultura. Els seus treballs han estat presentats en moltes exposicions col·lectives i festivals d'art en diversos països (Polònia, Espanya, Eslovàquia, Itàlia ). Membre d'organitzacions estudiantils i activista cultural. Durant el 2012- 2013 ha estat curadora a la Galeria INSTITUTRIU a Katowice.

www.cargocollective.com/amkasp


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR